Superfunk Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2017 Ειδα την ΤΑΙΝΙΑΡΑ εχθες και εχω κολλησει www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2017 όταν η κρυμμένη στην λεπτομέρεια τελειότητα της έκφρασης ξυπνά παροπλισμένες ζήλιες... 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2017 Νεο (!!) αλμπουμ 2017... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2017 μπορεί να μην ήταν ο "μεγαλύτερος" αλλά ήξερε να φτιάχνει "ατμόσφαιρες"... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2017 Φίου... Απλά λυπάμαι τις παρούσες και τις επερχόμενες γενεές. Με τι μουσικές, άραγε, θα μεγαλώσουν; Μπορεί να ακουστεί κλισέ, αλλά κάθε... δεκαετία και καλύτερα. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2017 Το κομμάτι μαμάει και το κλιπ ακόμα πιο πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2017 Το κομμάτι μαμάει και το κλιπ ακόμα πιο πολύ Εξαιρετικό και με Don Airey στα πλήκτρα- λατρεμένη παλιά καραβάνα και πανταχού παρόν... Αλλά πάλι με έπιασε η μελαγχολία... Το ? στο καράβι των Purple. Θα την κάνουν και αυτοί και θα μείνουμε με την Miley Cyrus ;D Αλλά thats life and I cant deny it, που λέει και το τραγούδι. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2017 Αλλά πάλι με έπιασε η μελαγχολία... Το ? στο καράβι των Purple. Θα την κάνουν και αυτοί ... Εμένα με έχει πιάσει καιρό τώρα αυτή η μελαγχολία. Υπάρχουν πολλοί να την κάνουν πριν από αυτούς ... :'( Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2017 Εμένα με έχει πιάσει καιρό τώρα αυτή η μελαγχολία. Υπέροχο αυτό που έβαλες. Να σε προσγειώσω τώρα, και να το αφιερώσω σε εσένα και τον gvour ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις