gvour Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ οργή διαβλέπω. Δεν πιστεύω να είναι επειδής σε είπα μαύρο.... ;D :-* Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
j.g.!!! Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 YouTube Κανάλια : Tzei Tzi - Drum Covers , Τ.Ε.Λ.Ο.Σ. - One Person's Band , Winter'Sweat - Music Upload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 Στο ίδιο πνεύμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2017 Disco guitar .... 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2017 Πάλι τον ίδιο κιθαρίστα (νομίζω ότι είναι Ισπανός). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2017 ΗΡΘΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ (2018). Τι θα γίνει άραγε το 2018? Θα "φύγουν" πολλοί μουσικοί (και μη) μαζί με τους οποίους μεγαλώσαμε? Μήπως "φύγουμε" και εμείς οι ίδιοι? Θα ξεπροβάλλει κάποιο νέο μουσικό ρεύμα/γεγονός με ενδιαφέρον? Θα κερδίσει ο pipityri στον διαγωνισμό σύνθεσης? Θα πάρει ο cos_dr όλη την NI σπίτι του? Θα ξεπεράσει το Bitcoin τις 50.000$ ? Θα κερδίσει ο Μέσι ένα μουντιάλ? Θα πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα? Θα πετάξω επιτέλους τους εφιάλτες μου στη γωνία? Θα υποκύψει η Σκορδά στην γοητεία του Νέστορα? Μένει να το δούμε. Μέχρι τότε όμως, ας ακούσουμε ένα κομμάτι του Muddy Waters, που συμπεριλαμβάνεται στο νέο EP των Black Stone Cherry "Black to Blues". Τι ριφφάρες βάλανε σ' ένα κλασσικό Blues κομμάτι, τι φωνάρα ... https://www.youtube.com/watch?v=QDxOYEgjWfA Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2017 Administrator Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2017 Καλη χρονιά Στρατο μου. Να πάνε ολα καλά για όλους! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2017 Καλη χρονιά Στρατο μου. Να πάνε ολα καλά για όλους! Να 'σαι καλά Γιάννη μου, επίσης. Έτσι, όλα καλά για όλους. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2017 Στράτο δεν ήσουν στο Θησείο; ::) :D Χρόνια πολλά και χωρίς μεμψιμοιρίες ;) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις