j.g.!!! Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2017 YouTube Κανάλια : Tzei Tzi - Drum Covers , Τ.Ε.Λ.Ο.Σ. - One Person's Band , Winter'Sweat - Music Upload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 Κοίτα να δεις τι μου θύμισε ο Ray... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2017 Stranger Things brought me here: When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2017 αφιερωμενο σ'ολο το NOIZ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2017 Καλλικάντζαροι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Μου αρεσει και μενα ο βασιλιας της blues.Αν και δε λέω όχι και στο βασιλιά της σκόνης.Greek rock music yeah. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Μου αρεσει και μενα ο βασιλιας της blues.Αν και δε λέω όχι και στο βασιλιά της σκόνης.Greek rock music yeah. Σα να λεμε"βασιλιας να 'ναι κι οτι να 'ναι". ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Σα να λεμε"βασιλιας να 'ναι κι οτι να 'ναι". ;D ;D ;D Εμένα μ'αρέσει και αυτό πολυ απο μπλουζοβασιλιά: Κάνουμε και χουμορ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα μ'αρέσει και αυτό πολυ απο μπλουζοβασιλιά: Tι να λεμε,ο ΒΒ γαζωνει παντα και παντου,σου παιρνει τα σπλαχνα. Σκεψου οτι σε ενα απο τα λαιβ του εδω στα μερη μας υπηρχε ανθρωπος-τι ανθρωπος δηλ,ημιθεος-που χτυπουσε το κεφαλι του στη σκηνη. ;D ;D Αληθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις