dimsonic Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2017 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2017 Κάτι εναλλακτικόνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2017 Τρύπες στην ΕΤ2, λογικά τέλη '80 όπως γράφει κάποιος από κάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2017 Τσιτωμένα σκαθάρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2017 και φέτος όλα κύριε Νίκο μου είναι εδώ... όπως τα άφησες... όλα πλην μιας δανεικής ΕΛΠΙΔΑΣ, που ΑΚΟΜΑ ξεψυχά στα χέρια των μετρίων, που εξακολουθούν να κρύβουν την ανικανότητα τους, πίσω από το όραμα των ικανών που σφετερίστηκαν... όλα κύριε Νίκο μου είναι εδώ... όπως τα άφησες... όχι όπως ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ να γίνουν... ΧΡΟΝΙΑ μας ΠΟΛΛΑ οι Νίκοι... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2017 ΧΡΟΝΙΑ μας ΠΟΛΛΑ οι Νίκοι... Χρονια σας πολλα και κυριως καλα Νικολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2017 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2017 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2017 ^^Από τους πιο hot κιθαριστες o Lage στις ηπα, παιζει και φευγατη φολκ μαζι με τον Eldridge και λοιπους παιχταραδες.. Να και δυο ημιθεοι του τραγουδιου που σκιζουν το Carolina in my mind Το μεταλλο του Denver και η στρογγυλαδα με το απαλο γρεζι του Jones... !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2017 Φοβερη εκτελεση του αριστουργηματος www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις