cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2018 Βαγγέλη ανταποδίδω κι εγώ με ένα αγαπημένο μου κομμάτι του Tim από έναν "παρεξηγημένο" του δίσκο (τον 3ο του)... 10+ χρόνια έκανα για να αποκτήσω και τους εννιά του δίσκους, αλλά άξιζε τον κόπο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, cigaret13 είπε Βαγγέλη ανταποδίδω κι εγώ με ένα αγαπημένο μου κομμάτι του Tim από έναν "παρεξηγημένο" του δίσκο (τον 3ο του)... 10+ χρόνια έκανα για να αποκτήσω και τους εννιά του δίσκους, αλλά άξιζε τον κόπο! για αυτο ηταν παρεξηγημενος? συμπαθα με δεν εχω ασχοληθει τοσο πολυ με τον μπαμπα..οσο με τον γιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Psychotic Waltz - I Remember Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 αυτο το Live με ξενυχτησε εχτες και ειναι μακραν οτι πιο ενδιαφερον εχω ακουσει στην blues/funk rock σκηνη το τελευταιο καιρο. Πολυρυθμιες - kicks..και η μπαντα γαζωνει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 29 Νοεμβρίου 2018 από funkysoul 1 papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 29 Νοεμβρίου 2018 από funkysoul 1 papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις