vagelism Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ..τα LIve in Amsterdam / Falling in between dvd τους ειναι δυσκολο να τα ξεπερασουν {ηχητικα κ παιχτικα}..αλλα μια χαρα βαρανε τα γεροντια. Ποσο μεγαλος κιθαριστας ειναι ο Lukather..... Επεξεργασμένο 18 Νοεμβρίου 2018 από vagelism Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2018 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2018 3 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2018 2 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2018 μπορεί σαν λευκός να μην αναζητείς την blue note των μαύρων, αλλά ενίοτε όλο και κάποια απόχρωση της μπορεί να σε συγκινεί ανάλογα... 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2018 https://www.youtube.com/watch?v=XXKh50tgnGw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2018 Αν υπαρχει συνταγη της επιτυχιας, αυτος ο τυπος την εχει βρει. Ομορφες μελωδιες - εξαιρετικες παραγωγες κ κομματια που σε κανουν να θελεις να χορεψεις..ακομα κι αν δεν χορευεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις