mpamps Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2018 Eric Johnson - Lonely in the Night 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2018 1 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2018 Εκτελεσάρα!!!!!!!......... :o 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2018 Πρώτο post στο νέο format της σελίδας με τον φοβερό Ian Thornley. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 https://youtu.be/trHaA_oMZTA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2018 ποσο δυσκολο ειναι αραγε να πεις τοσο καλα μια ιστορια σε 3 λεπτα clip.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2018 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.youtube.com/watch?v=vZEBqgeHS8k Επεξεργασμένο 1 Νοεμβρίου 2018 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2018 PETER HAMMILL-NADIR'S BIG CHANCE (ALBUM) "Peter Hammill's great. A true original. I've just liked him for years. If you listen to him, his solo albums, I'm damn sure Bowie copied a lot out of that geezer. The credit he deserves, just has not been given to him. I love all his stuff". JOHN LYDON Oχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία απλά μου έκανε εντύπωση και το αναφέρω. Εξάλλου το DAVID BOWIE-LIVE AT SANTA MONICA 72 είναι από τα αγαπημένα μου punk rock album. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις