Nestoras Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2018 Δεν ξέρω αν κάποιος έχει το LP. Εγώ πάντως το έχω και είναι καταπληκτικό. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
j.g.!!! Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2018 YouTube Κανάλια : Tzei Tzi - Drum Covers , Τ.Ε.Λ.Ο.Σ. - One Person's Band , Winter'Sweat - Music Upload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2018 Μάλιστα...... :laugh: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2018 Συνηθως αποφευγω ν'ακουσω - και πολυ περισσοτερο να βλεπω ταυτοχρονα - τον Tommy Emmanuel να παιζει γιατι καταρρακωνεται ασχημα η ψυχολογια μου :-[ :-X ??? αλλα μια και εκανα το λαθος, το μοιραζομαι εδω για να μη το κουβαλαω μονος μου τετοιο βαρος... ;D The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2018 Συνηθως αποφευγω ν'ακουσω - και πολυ περισσοτερο να βλεπω ταυτοχρονα - τον Tommy Emmanuel να παιζει γιατι καταρρακωνεται ασχημα η ψυχολογια μου :-[ :-X ??? αλλα μια και εκανα το λαθος, το μοιραζομαι εδω για να μη το κουβαλαω μονος μου τετοιο βαρος... ;D κοίτα... φέτος έχουμε πολλά κουνούπια εδώ που μένω... όσο τον βλέπω έχω φάει ήδη τρία... μέχρι να τελειώσει και κλείσω το στόμα μπορεί και να με έχεις πάρει στο λαιμό σου... :P ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
j.g.!!! Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2018 YouTube Κανάλια : Tzei Tzi - Drum Covers , Τ.Ε.Λ.Ο.Σ. - One Person's Band , Winter'Sweat - Music Upload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2018 Τώρα ακούμε soundtracks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2018 Καποιοι κριτικοι το χαρακτηρισαν ως το filler του αλμπουμ. Οχι δα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2018 μαζι με το Passion n warfare κ το Surfing with an Alien ενας απο τους καλυτερους κιθαριστικους δισκους κατ εμε.. τον ξανακουσα προχτες μετα απο χμ..25 σχεδον χρονια..και ακομα εχει την ιδια επιδραση πανω μου. τι ωραιες συνθεσεις κ παιξιμο κανει ο μπαγασας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις