mikeguitar Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2018 Και εγώ σε λαϊκο θα κυμανθώ αυτή τη φορά όπως τον SpyrosMan.Θα σας πάω λίγο πιο παλιά ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2018 Το αγαπημένο μου κομμάτι τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2018 Λίγος καπνός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2018 μετά το 2:38 η ολίσθηση ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
j.g.!!! Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2018 YouTube Κανάλια : Tzei Tzi - Drum Covers , Τ.Ε.Λ.Ο.Σ. - One Person's Band , Winter'Sweat - Music Upload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zanxion Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2018 Ήρεμα πράματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2018 Σήμερα έφτιαξα το πικάπ μου (ένα παλιό Dual) και μετά από πολύ (πάρα πολύ...) καιρό άκουσα βινύλιο.... :o και φυσικά έβαλα να ακούσω τον πρώτο δίσκο που πήρα το μακρινό 1979..... :-X καινούριο ήταν το άλμπουμ τότενες μόλις είχε κυκλοφορήσει... :o Στο Hot stuff άκουσα και το πρώτο "σοβαρό" σόλο κιθάρας.....από τότε αυτός ο ήχος της Strat, bridge & middle, με έχει στοιχειώσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2018 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2018 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις