fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Κι άλλος άμπαλος. Και μάλιστα τολμάει και λέει τα παρακάτω ... "The Beatles were huge for me. Without them, I don't know if I even would have become a musician or a guitar player. When their hits started coming out, I was 8 and 9 years old and it had a tremendous impact on me. I saw the movie "A Hard Day's Night" multiple times when it came out and I always loved that song. It is kind of impossible to imagine doing a record like this without including at least one Beatles song." Pat Metheny Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Αυτός κι αν είναι ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Κι άλλος ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Κι ο Sco? Αμέ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 ο μεγάλος και λοιποί διάφοροι (αυτόν δεν τον λέω ούτε για πλάκα άμπαλο... ποτέ δεν ξερς με τσι μαφίαι)... :) και Ella μ' χωρίς λόγια... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Αφιερωμένα στον npap. :-* Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 αμ βέβαια... σιγά μη τους άφηνε ο Oscar Στράτε μ'... αιθέριες μελωδίες για τα δάκτυλα του με τις απόλυτες μικροδυναμικές... ;) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 Η φάτσα του Buddy Guy μιλάει από μόνη της https://youtu.be/AP8G95cFOpo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις