geodimitri Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Ο εκπληκτικός funk-rock-jazz-blues-fusion κιθαρίστας Shane Theriot σε ένα κομμάτι ("yerba mate blues") από το τελευταίο του album "Still motion" (όσοι δεν το έχετε ακούσει, κάντε το, είναι φοβερό). Εδώ το παίζει μόνος του. 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2017 πάντα με άγγιζε αυτό το κορίτσι... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2017 Σημερα ειμαι μονοθεματικος 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=I0QhaBW73Sk InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Μιας και γίνεται χαμός σε ένα thread, θυμήθηκα τη δισκάρα του Andy. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Εγω ακουω ΑΜΠΑΛΟΥΣ να διασκευαζουν ΑΜΠΑΛΟΥΣ... ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Εγω ακουω ΑΜΠΑΛΟΥΣ να διασκευαζουν ΑΜΠΑΛΟΥΣ... ;D ;D Πάρε κι άλλον ένα άμπαλο, που διασκευάζει τους ίδιους άμπαλους. 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 @ φασιον: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις