Προς το περιεχόμενο

Το γνωρίζει κανείς το μαγαζί?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παλικάρια το ξέρει κανείς αυτό το κατάστημα?

Μου φαίνονται καλές οι τιμές.

DIY Guitar Kits | Build Your Own Electric Guitar Bass SG Strat LP | Kit Built Guitars

EDIT: Ας το βάλει κάποιος mod στο "Αγορά", μου φαίνεται ότι ταιριάζει καλύτερα εκεί.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παλικάρια το ξέρει κανείς αυτό το κατάστημα?

Μου φαίνονται καλές οι τιμές.

DIY Guitar Kits | Build Your Own Electric Guitar Bass SG Strat LP | Kit Built Guitars

EDIT: Ας το βάλει κάποιος mod στο "Αγορά", μου φαίνεται ότι ταιριάζει καλύτερα εκεί.

κοιτα εμπειρια δεν εχω καμια. επισης ουτε καν εχω προσπαθησει ποτε να φτιαξω κατι τετοιο, αλλα απο αυτα που παρακολουθω θα ελεγα οτι προκειται περι παρα πολυ φτηνων, κινεζικης προέλευσης, κιτς. καποια θεματα που εχω δει να εχει ο κοσμος με τέτοιου ειδους κατασκευές ειναι τα εξής:

1. τα σωμα δε ταιριαζει καλα με το μανικι

2. το ποκετ δεν ειναι καλα ευθυγραμμισμένο με αποτέλεσμα μολις βαλεις το μανικι να υπαρχει κλιση (προς οποια πιθανή κατευθυνση)

3. αυτες με το flame εχουν τοσο λεπτο φύλλο maple που οταν πας να τις βάψεις, λογω αναγκαιων τριψιματων, δε θα εχεις flame στο τελος.

4. περιττό να μιλησω για ποιοτητα μεταλλικων εξαρτημάτων και μαγνητων

Αυτα επειδη παρακολουθώ συνεχώς YouTube καναλια με τύπους που αγοραζουν τετοια κιτς για διαφορα πρότζεκτς.

βεβαια μπορει να σου κάτσει καλη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου