sotosprince Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2017 Αυτη τη φορα ο ηχος εχει πολλα μεσαια αφου δε χρησιμοποιησα το eq για να τα "σκουπαρω" οπως κανω συνηθως. Ειναι τελειως προχειρη δουλεια απλως γουσταρα να προσπαθησω να γραψω 2 κιθαρουλες :) Εχω χρησιμοπιοιησει adobe audition στην αρχη - scientific filter. Mesa Boogie Mark III blue stripe Torpedo CAB Two Notes NOS V30 guitar impulse speaker Royer Ribbon 121 Samick Les Paul Artist
mpamps Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2017 Πολύ καλός! Κατά την άποψή μου πολύ καλύτερο απο το Children of the Grave. Εκεί κάτι με χάλασε. Αυτό ήταν spot on! Μπράβο!
sotosprince Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2017 OP Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2017 Πολύ καλός! Κατά την άποψή μου πολύ καλύτερο απο το Children of the Grave. Εκεί κάτι με χάλασε. Αυτό ήταν spot on! Μπράβο! Θενξ μαν να σαι καλα! :) και μενα οσο περισσοτερο το ακουω βρισκω λαθη χαχα
mpamps Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2017 Θενξ μαν να σαι καλα! :) και μενα οσο περισσοτερο το ακουω βρισκω λαθη χαχα Μπα. Το παικτικό μερος δε με χάλασε. Το σχόλιο μου αφορά καθαρά το ηχητικό μέρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση