sotosprince Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2017 Αυτη τη φορα ο ηχος εχει πολλα μεσαια αφου δε χρησιμοποιησα το eq για να τα "σκουπαρω" οπως κανω συνηθως. Ειναι τελειως προχειρη δουλεια απλως γουσταρα να προσπαθησω να γραψω 2 κιθαρουλες :) Εχω χρησιμοπιοιησει adobe audition στην αρχη - scientific filter. Mesa Boogie Mark III blue stripe Torpedo CAB Two Notes NOS V30 guitar impulse speaker Royer Ribbon 121 Samick Les Paul Artist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotosprince Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2017 Μονο κιθαρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2017 Πολύ καλός! Κατά την άποψή μου πολύ καλύτερο απο το Children of the Grave. Εκεί κάτι με χάλασε. Αυτό ήταν spot on! Μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotosprince Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2017 Πολύ καλός! Κατά την άποψή μου πολύ καλύτερο απο το Children of the Grave. Εκεί κάτι με χάλασε. Αυτό ήταν spot on! Μπράβο! Θενξ μαν να σαι καλα! :) και μενα οσο περισσοτερο το ακουω βρισκω λαθη χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2017 Θενξ μαν να σαι καλα! :) και μενα οσο περισσοτερο το ακουω βρισκω λαθη χαχα Μπα. Το παικτικό μερος δε με χάλασε. Το σχόλιο μου αφορά καθαρά το ηχητικό μέρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση