Tsints Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, θα ήθελα κι εγώ να με βοηθήσετε στην επιλογή ενός καθίσματος. Εδώ και λίγους μήνες έχω μια μούφα - Millenium MDT1. Δεν ξέρω αν μου έτυχε κάποιο ελαττωματικό μοντέλο, πάντως έιναι χάλια. Είναι τελείως ασταθές, ταλαντεύεται αριστερά-δεξιά και δεν πιάνει καμιά βίδα. Το ύψος δεν ρυθμίζεται με τίποτα, το σφίγγω τέρμα και πάλι πέφτει. Επειδή αρκετά ασχολήθηκα μαζί του, θέλω να ακούσω καμιά γνώμη για κάθισμα, το πολύ όμως μέχρι 70-75 ευρώ. Θα ήθελα να είναι όσο το δυνατόν πιο αναπαυτικό σε πολύωρη χρήση και φυσικά σταθερό. Ευχαριστώ. :) Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο από τα ακόλουθα για να μου πει εντυπώσεις; 1) Gibraltar 9608 2) SONOR DT470 3) Stagg DT-220R 4) BASIX DT-400 Σημαντικό: Θα ανεβαίνει και ο αδερφός μου... γομάρι 110 κιλά, θα αντέξει κανένα; ;D Θα πάω βέβαια να ρίξω και μια ματιά αύριο στα μαγαζιά της Λάρισας, μήπως μπορέσω να δοκιμάσω και το Basix που μου προτείνατε. Προς το παρόν όμως, από αυτά που είδα στο Internet, πιο πολύ ξεχώρισα αυτά τα 4. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάω σε Millenium. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BURNING13 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 th basix tn εχω αγορασει εγω. συντομαθα την πουλησω για 35 ευρω αν σε ενδιαφερει λογω αγορας καρεκλας με πλατη. (με εχει πιασει η αρρωστια της αναβαθμισης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kyrioa Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 Adam με πλατη,,το ειχα παρει πριν χρονια γυρω στα 90 ευρω,,, Αψογο!!! Και μιλαω για απιστευτη ταλαιπωρια,,,,εχει δουλεψει αγριως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ippex Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2011 Οταν η βάση είναι βιδωτή, όπως είναι σε όλες που αναφέρει ο Tsints, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην αντέξει. Απο κεί και πέρα είναι θέμα καθίσματος και γι αυτό η συνταγή είναι η κλασσική πλέον: Πας κάπου που να έχει όσα περισσότερα γίνεται και κάθεσαι για κάμποση ώρα πάνω τους να δείς που βολέυεσαι πιο καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση