jimmydimo Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Χαιρετώ το φόρουμ. Πρόσφατα πήρα 2 Silver Fender Lace Sensors red & blue. Διαβάζω ότι ο κόκκινος είναι ''αυστηρά'' bridge (και καλά). α) Σκεφτόμουν να τους δοκιμάσω σε μια hss strat που έχω. Ποιον προτείνετε σε ποια θέση για neck & middle; Υπάρχει κάποιος λόγος να μη μπω καν στη διαδικασία/ταλαιπωρία; β) Θεωρείται ότι οι ''Fender'' έχουν διαφορά από τους νεώτερους; γ) Παρόλο που ψάχνω και τον silver που κάνουνε σετάκι, θα τον δοκιμάσω και σε μια sss σαν neck & bridge. Τρελαίνομαι για τις θέσεις 2-4 αλλά σίγουρα θα επηρεάσει το αποτέλεσμα ο ''διαφορετικός''μεσαίος. Κατά πόσο; Είναι hot υποθέτω, πάνω στη κιθάρα ''γράφει'' 10.8. (ΟΚ καταλαβαίνω είναι λίγο κουλή αυτή η ερώτηση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Blue για neck, Gold για middle. Υ.Γ. εμένα μου αρέσουν οι παραδοσιακοί ψόφιοι κανονικοί strat μαγνήτες. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimmydimo Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Θενξ. Δεν έχω Gold, Red έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Ο Red έχει τη μεγαλύτερη έξοδο γι αυτό τον πρότειναν για τη bridge θέση. Αν τους βάλεις μόνος σου και δεν απευθυνθείς σε τεχνικό πειραματίσου με θέσεις & ύψος να δεις τι σου αρέσει. Δεν είναι άσχημοι μαγνήτες αλλά δεν έχουν κλασικό Fender ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση