argytar Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Δεν είναι δύσκολο να ταξιδέψεις στο χρόνο. Μια εξίσωση είναι και μια κατάλληλη κατασκευή . Πιθανώς να την έχουμε αυτή τη δυνατότητα και χωρίς συσκευές αλλά είναι μεγάλη κουβέντα αυτή που δεν μπορώ να την αναπτύξω εδώ, μπορεί να την έχω αναπτύξει, δεν θυμάμαι αλλά έχω κάποια καλά επιχειρήματα και με επιστημονική βάση. Υποτίθεται μόνο μπροστά μπορούμε να πάμε και το κάνουμε με αμελητέο τρόπο κάθε φορά που κινούμαστε γρήγορα πχ πετώντας με το αερόπλανο. Από κει και πέρα θα πήγαινα στο ´ 59 να αγοράσω καμια 5-6 les paul και θα γυρνούσα πίσω με αυτές ή θα τις έκρυβα κάπου που θα ήξερα ότι το μέρος δεν έχει πειραχτεί να γίνουν και κλόζετ κλάσσιξ. Στη σφαίρα της φαντασίας όλα αυτά. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Υποτίθεται μόνο μπροστά μπορούμε να πάμε και το κάνουμε με αμελητέο τρόπο κάθε φορά που κινούμαστε γρήγορα πχ πετώντας με το αερόπλανο. Από κει και πέρα θα πήγαινα στο ´ 59 να αγοράσω καμια 5-6 les paul και θα γυρνούσα πίσω με αυτές ή θα τις έκρυβα κάπου που θα ήξερα ότι το μέρος δεν έχει πειραχτεί να γίνουν και κλόζετ κλάσσιξ. Στη σφαίρα της φαντασίας όλα αυτά. Μόλις λύσουμε το θέμα αυτό θα ασχοληθούμε με το θέμα της αθανασίας. Αυτό πρέπει να είναι πιο δύσκολο, αλλά είναι σαν την μουσική. Δυσκολεύεσαι να βγάλεις δύσκολα κομμάτια αλλά άμα αρχίζεις και βγάζεις τα πρώτα τα επόμενα σου φαίνονται πιο εύκολα. Χαρτί και μολύβι λοιπόν και πάμε να αρχίσουμε να τα λύνουμε ένα ένα χαχαχααχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Εγώ θέλω να πεταχτώ κάτι μέρες μπροστά, να δω τα νούμερα του τζόκερ που κερδίζουν. ;) 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Εγώ θέλω να πεταχτώ κάτι μέρες μπροστά, να δω τα νούμερα του τζόκερ που κερδίζουν. ;) 8) Φίλος δοκίμασε αυτό μηπως και Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Θέλω να δω πώς και πότε πεθαίνω, ποιοι είναι δίπλα μου και ποιοι έφυγαν. Αν γύριζα πίσω, θα πήγαινα σε εκείνη την Παρασκευή που γύρισα σπίτι μετά το στρατιωτικό μου και θα αποφάσιζα ξανά για το μέλλον μου. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Την ημέρα που μπήκε η google στο χρηματιστήριο,υπολογίζω 2000% απόδοση από τότε. Και το 1989 στο ανατολικό Βερολίνο που με 2000 μάρκα αγόραζες ένα οικοδομικό τετράγωνο δεν θα με χαλαγε πάντως :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Την ημέρα που μπήκε η google στο χρηματιστήριο,υπολογίζω 2000% απόδοση από τότε. Ναι καλά. Εδώ το BTC (Bitcoin) πριν δυο τρία χρόνια ήταν κάτω από 200 $ και τώρα κοντεύει τις 6.000 $. 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Εγώ θα έπαιρνα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου με ρήτρα ecu Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Τι αλλο...στη δημιουργια του συμπαντος Case closed να πάρεις ένα ζευγάρι ωτοασπίδες.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Υποτίθεται μόνο μπροστά μπορούμε να πάμε και το κάνουμε με αμελητέο τρόπο κάθε φορά που κινούμαστε γρήγορα πχ πετώντας με το αερόπλανο. ??? ??? :o ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση