BlackCrow81 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Αν μπορούσατε να ταξιδέψετε σε οποιονδήποτε χώρο/χρόνο και να είστε μάρτυρες ενός γεγονότος, ποιό θα ήταν αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Στην γέννηση σου ίσως....; :D ;D Τέτοια κοσμο'ι'στορικά γεγονότα χάνονται; δεν χάνονται....! ;) 8) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Τι αλλο...στη δημιουργια του συμπαντος Case closed Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Εγώ στο μέλλον θέλω να πάω. Μετράει? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Εγώ στο μέλλον θέλω να πάω. Μετράει? Φυσικά. Θέλεις να δεις τον εαυτό σου που θα δίνει συναυλία στο Royal Albert Hall? Στην γέννηση σου ίσως....; :D ;D Τέτοια κοσμο'ι'στορικά γεγονότα χάνονται; δεν χάνονται....! ;) 8) ;D Ωωω.. στη δική μου γέννηση θα έρθεις? με τιμάτε :-*;D :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Φυσικά. Θέλεις να δεις τον εαυτό σου που θα δίνει συναυλία στο Royal Albert Hall? Ωωω.. στη δική μου γέννηση θα έρθεις? με τιμάτε :-*;D :-* Όχι σοβαρά, θέλω να δω τεχνολογικά επιτεύγματα, ρομποτικά, VR και πως θα συνυπάρχουμε με τους εξωγήινους, συστήματα διακυβέρνησης, νέες ιδεολογίες, φιλοσοφίες, πως ζουν κλπ. Να δω αν είχα δίκιο για το πως θεωρώ πως θα είναι αυτά τότε. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimmydimo Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Η πολύ καλλίτερα ή πολύ χειρότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Η πολύ καλλίτερα ή πολύ χειρότερα... Μπα, τα ίδια σκατά θα είναι ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Εγώ πάντως θα επέλεγα το παρελθόν και μάλλον τη μέρα/μέρες που ηχογραφήθηκε το Made in Japan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2017 Δεν είναι δύσκολο να ταξιδέψεις στο χρόνο. Μια εξίσωση είναι και μια κατάλληλη κατασκευή . Πιθανώς να την έχουμε αυτή τη δυνατότητα και χωρίς συσκευές αλλά είναι μεγάλη κουβέντα αυτή που δεν μπορώ να την αναπτύξω εδώ, μπορεί να την έχω αναπτύξει, δεν θυμάμαι αλλά έχω κάποια καλά επιχειρήματα και με επιστημονική βάση. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση