yannis Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2004 Σε αυτό δεν έχεις άδικο. Αν και αυτά που έλεγα έχουν να κάνουν περισσότερο με το συνδυασμό χρήσης lap και οργάνων. Ούτως ή άλλως σκέτο lap μου είναι τρελά βαρετό (είναι και ο λόγος που δεν πήγα να δω την παρουσιάση της¨"Κτιριολογίας" του Τζιρίτα στο ΜΜΘέατρο όπου έπαιζαν μόνο lap. Στο δίσκο που παίζουν μουσικοί είναι εντελώς άλλο πράγμα, οπότε καταλαβαίνεις και την άποψη μου περί του θέματος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brees21 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Η απορια μου στο θεμα εγκειτε στο εξης. Τι γινεται αν κατα τη δειαρκεια που παιζεις με laptop, σου πεταξει μπλε οθονη η κολλησει το συστημα..... Οσα πλεονεκτηματα κ αν προσφερουν μη ξεχνατε αυτη τη παραμετρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Ηταν όντως μεγάλη η σκέψη που έκανες... αλλά 5 χρόνια βρε παιδάκι μου? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Η απορια μου στο θεμα εγκειτε στο εξης. Τι γινεται αν κατα τη δειαρκεια που παιζεις με laptop, σου πεταξει μπλε οθονη η κολλησει το συστημα..... Οσα πλεονεκτηματα κ αν προσφερουν μη ξεχνατε αυτη τη παραμετρο. Φυσικά όπως όλοι,έτσι και εσύ έχεις ένα backup από κάτω.Συμβαίνει,και ο κόσμος βαράει παλαμάκια.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Ηταν όντως μεγάλη η σκέψη που έκανες... αλλά 5 χρόνια βρε παιδάκι μου? :) Ε,οι μεγαλες σκεψεις θελουν και μεγαλο χρονο φιλος.... ;D lap top gia heavy metal kalo? ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση