cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2017 Ωραιοτατο,και ερωτικοτατο ! ;D Ξέχασες το sexy, Νίκο! ;D Thanks! Ο ήχος είναι πολύ γλυκός. Εξαιρετική όπως ειπώθηκε απόδοση. Όλα είναι πολύ καλά. Ευχαριστώ και πάλι Καλλιτέχνη! Πράγματι, σαν να άνοιξε ο ήχος. Σαν; ::) Δυό μέρες παιδευόμουν (παίδευα και τον Νίκο... ::)) και λες σαν; Μην σου πω πως με κοιτούσε η πόντια με τα ακουστικά στ'αυτιά μου, να μου μιλάει κι εγώ να μην ακούω.... ::) :D Χλιαρές νά'ναι οι μπύρες σου από 'δω και πέρα!!!!! ;D ;D ;D :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2017 Σαν; ::) Δυό μέρες παιδευόμουν (παίδευα και τον Νίκο... ::)) και λες σαν; Μην σου πω πως με κοιτούσε η πόντια με τα ακουστικά στ'αυτιά μου, να μου μιλάει κι εγώ να μην ακούω.... ::) ;D ;D ;D ;D ;D Να το πω αλλιώς λοιπόν. Σαν να υπήρχε μια κουρτίνα, και τώρα να έφυγε. 8) Τώρα που πιάνει κρύο, χλιαρές τις πίνω τις μπύρες. ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2017 Ακομα καλυτερο,ηχος σουπερ. Μπραβο σου ρε Φωταρε,μπραβο και στο Νικολα που προσπαθει να βαλει μυαλο σε μουσατους μαλλιαδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2017 Ακομα καλυτερο,ηχος σουπερ. Έτσι! Βλέπεις πως γράφουνε Φιούζιε; :angel: Μπραβο σου ρε Φωταρε,μπραβο και στο Νικολα που προσπαθει να βαλει μυαλο σε μουσατους μαλλιαδες. Δεν ξέρω ρε Γιώργο, αλλά τώρα τελευταία πολλές τρίχες βλέπω στην χτένα μου..... :-[ :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2017 τελευταία πολλές τρίχες βλέπω στην χτένα μου..... :-[ :-X Σε ποιον βρηκες να το πεις. ;D Μη φοβασαι ρε,εχεις πολυ αποθεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2017 τώρα τελευταία πολλές τρίχες βλέπω στην χτένα μου..... Το είχα κι εγώ το πρόβλημα, όμως βρήκα λύση. Αν κάνεις αυτό που θα σου πω, σου εγγυώμαι ότι δεν θα ξαναβρείς τρίχα στην χτένα ούτε για δείγμα. Κόψε το χτένισμα. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2017 Κόψε το χτένισμα. :D Και την χωρίστρα αριστερά πως θα την κάνω; ??? :-X ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση