Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2017 Γεια χαρα σε ολους μετα απο πολυ καιρο. στο ψητο, Κλασσικη κιθαρα απο το 1982, κριση, ξεμεινα απο καλο οργανο απλα εχω μια μετρια ετσι για "συντηρηση" Μετα απο 2-3 πολυ ακριβες που ειχα δεν θελω να επενδυσω σε κλασσικη παλι, διοτι στο μυαλο υπαρχει "εκεινος" ο ηχος. Ετσι λοιπον εδω και εναν χρονο ψηθηκε πολυ μεσα μου η ιδεα του να προσπαθησω να ασχοληθω με το φλαμενκο. Μπηκα στην αναζητηση κιθαρας. Κατεληξα ΜΟΝΟ σε αυτα τα συγκεκριμενα μοντελα διοτι εχω απολυτο ταβανι τα 500€ Ακουσα τα παντα σο YouTube απο τις συγκεκριμενες και θα ηθελα τη γνωμη σας. Πιθανως μερικοι απο εσας να εχουν καποια φλαμενκα η να εχουν δοκιμασει. Ολες οι γνωμες και αποψεις ευπροσδεκτες. Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2017 εγω ειμαι ασχετος απο φλαμενκο κιθαρες,αλλα κ να ηξερα δε θα μπορουσα να απαντησω γτ δεν εχεις βαλει τα λινκ!!! ;D :P Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2017 Τα έχει βάλει αλλά με ελαφρώς ανορθόδοξο τρόπο :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2017 κανεις αλλος? Παιζει ρολο αν τα πλαινα και το πισω μερος ειναι μασιφ η laminated? παντα για solid καπακι μιλαμε.... Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anaks Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2017 Μήπως εδώ μπορείς να βρεις καμιά πληροφορία; Classical Guitar - Index page ή κι εδώ; Foro Flamenco - Flamenco Forum Πάντως κλασσική κιθάρα χωρίς να τη δοκιμάσεις…; Και με 500 ευρώ μάλλον μην περιμένεις και πολλά. Νομίζω σε αυτά τα χρήματα δεν παίζουν κιθάρες με πλαϊνά μασίφ. Μου κάνει εντύπωση που έχει πλαϊνά μασίφ η GUITARS PRUDENCIO SÁEZ MODEL 17. Πόσα χρήματα έχει; Είχα μια Manuel Rodriguez των 500 ευρώ και δεν έλεγε και πολλά… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2017 δεν εχω απαιτηση να παιζει τρομερα. Υποθετω ομως πως σε αυτο το budget θα ειναι ενα αξιοπρεπες μαθητικο οργανο. η prudencio saez 17 δεν εχει μασιφ πλαινα και πισω. Την βρισκω 399 μαζι με σκληρη θηκη. Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anaks Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2017 δεν εχω απαιτηση να παιζει τρομερα. Υποθετω ομως πως σε αυτο το budget θα ειναι ενα αξιοπρεπες μαθητικο οργανο. η prudencio saez 17 δεν εχει μασιφ πλαινα και πισω. Την βρισκω 399 μαζι με σκληρη θηκη. Εδώ μασίφ πλαϊνά δε γράφει; Πάντως φαίνεται πολύ όμορφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nEwBiE Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2017 Την Alhambra 3F χωρίς σκέψη ... (λατρεύω τον ήχο τους ... ;D ) /Πέτροc 8) Πέτροc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση