Προς το περιεχόμενο

Πληκτράδες HELP Digital/Stage Piano

fleamail

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες ρίξτε μια βοήθεια!

Ψάχνω για digital ή stage piano μέχρι 1000 ευρώ.

Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να έχει κορυφαίους ήχους πιάνου και να μετακινείται σχετικά εύκολα, δηλαδή γύρω στα 20-25 κιλά! Γι αυτό θέλω να αποφύγω τα έπιπλα στυλ clavinova.

Mέχρι τώρα έχω στα υπόψιν και ποιο πιθανή αγορά το Korg SP-250. Αλλά κοιτάω και κάποια Kurzweil και Κawai σε αυτή τη κατηγορία...

HELP! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχήν, τα 1000 είναι σίγουρα το μέγιστο; Γιατί με 100-200 ευρώ επιπλέον, η γκάμα που υπάρχει είναι πολύ πιο αξιόλογη και καλό θα ήταν να το σκεφτείς.

Αν δεν υπάρχει ούτε ευρώ παραπάνω, θα σου έλεγα να δεις το Kurzweil SP-88X. Κατά την ταπεινή μου άποψη, πολύ καλύτερο στα πιάνα του και αρκετά καλό κλαβιέ για τα λεφτά του.

Yes it is!!!

Για ρίξε και 1 ματιά και σε yamaha όπως τα P-140S

Ήταν ένα από αυτά που θα έλεγα αν τελικά το budget ανέβαινε λίγο φίλε boukaw7. Με 650 ευρά πάντως παίρνει το P70 που προσωπικά δεν μου έκανε και πολύ εντύπωση όταν το άκουσα...

Yes it is!!!

Aν αξίζει πραγματικά το budget μπορεί να ανέβει 100-200 ευρώ.

Tώρα έβλεπα το p70, τόσο χάλια είναι?

To Korg θα το έπαιρνα, έχει ωραίο ηχο και αίσθηση για τα χρήματα,

αλλιώς σίγουρα μετα την πρόταση του φίλου μου του Αλχιμιστή.

Το Kurweil, είναι αυτό........ το κάτι που λείπει απο το Korg και αυτό το έχει, πως να το πω......

Μίλα και με τα ίδια τα stage, πήγαινε να τα δείς, να γνωριστείτε, αστα να σου πούνε και αυτά την γνώμη τους, να σε οδηγήσουν , και βασικότερα, δες τα και εργονομικά αν σου ταιριάζουν στην τοποθέτηση τα πλήκτρα ελέγχου τους, πέραν απο το κλαβιε. Ειναι και τα δύο καλά παιδιά.

Είναι θέμα προσωπικό , κανένα δεν θα σε προδώσει, δεν θα μετανοιώσεις όποιο και αν πάρεις απο τα δύο.

Σορυ για τα Υαmaha, μονο την σειρά SY αγάπησα , και αυτή είναι εκτός θέματος και χρόνου. Τα υπόλοιπα τα μισώ, εχω προσωπικά μαζί τους :lol: Φυσικά δεν χάνεις και τίποτα να τα ακούσεις, είπαμε , είναι προσωπική υπόθεση :roll:

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

+1000 στα λόγια του συντρόφου και συμπολεμιστή cos, του ανθρώπου με την Υπέρτατη Λάμψη! Αν δεν παίξεις, δεν θα καταλάβεις τι σου κάνει.

Για τα δικά μου αυτιά και δάχτυλα, καμία σχέση το P70 με το P140! Ούτε από ήχο, ούτε από κλαβιέ. Για τα λεφτά του όμως είναι αχτύπητο, δεν το συζητάμε!

Αν ανέβει λοιπόν το χρήμα, μπορείς να κοιτάξεις και τα Kurzweil PC-1X, Kawai ES4 και MP4, Yamaha P140 και CP33 και το Roland RD-300 που είναι και πολύ καλό all-around synth (έχει τη μηχανή της σειράς XV). Προσωπικά, προτιμώ Yamaha και Kurzweil. Τα Kawai έχουν φοβερό πλήκτρο αλλά για μένα είναι λίγο σκληρά.

Στο ξαναλέω, αξίζει! :wink:

Yes it is!!!

Αντρέα, είσαι μεγάλος!!!! Σε συγχωρώ :lol:

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Ε εντάξει τα p140 1100 και κάτι ψιλά έχουν. Δεν είναι τραγική η διαφορά. Έχω ακούσει και καλά λόγια γι' αυτά (δυστυχώς όχι όμως live), αλλά και τα kurzweil θερίζουν.

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου