pericles Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2017 @fusiongtr: Ενταξει 40 χρονια ολο και κατι εμαθα ;DΠρεπει να παραδεχτω οτι με βοηθαγαν οι μπασιστες που groovαρανε απιστευτα!! Το αυτι παντως δεν μαθαινεται η τοχεις η δεν τοχεις!! Στρατο μπορουμε και καλυτερα αν οργανωθουμε (οπως το ανεκδοτο !!χαχαχαχαχα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2017 Δυστυχως δεν μπορεσα να παραβρεθω αν και το ηθελα, αλλα ημουν στο Καραισκακη. Ακουσα το Highway star παντως. ;D Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2017 Εμεις απο Σαλονικη που ζηλεψαμε και θα κατεβουμε 2-5/11 Αθηνα ,παίζει να παίξει εστω μια μινιμαλ partial μπυροποσια? Ψηθειτε! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2017 Ακουσα το Highway star παντως. ;D Έχουν τόση ένταση οι 15άρηδες; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2017 Πάλι σε κοινά μουσικά μονοπάτια πατήσατε, για να έχετε να λέτε, μου φαίνεται. Στην διπλανή αίθουσα παίχτηκαν Heart, Europe, συνθεση από το 0 (ειδικά στην 1η ώρα της εκδηλωσης, φανκοτζαζιές και όχι σε 1-4-5 σχήματα... Έτσι γιατί τα παιδιά της 1ης αιθούσης, είναι τα καλύτερα. χαχαχαχαχαχα!!! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
john_musicman Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα και από εμένα Αν κρίνετε απ’ το nickname μου, είμαι ο τρίτος μπασίστας της παρέας του οποίου το όνομα διαφεύγει του @pericles χαχαχα :) :) :) Κατ´ αρχάς, χάρηκα που παρευρέθηκα τόσο ξαφνικά (να ναι καλά ο Γρηγορίου), στο jam, παίξαμε και περάσαμε ωραία και εύχομαι στο μέλλον να ξαναβρεθούμε με όλους αυτούς τους αξιόλογους μουσικούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2017 Αν κρίνετε απ’ το nickname μου, είμαι ο τρίτος μπασίστας της παρέας του οποίου το όνομα διαφεύγει του @pericles χαχαχα Ρε συ, έπρεπε να έχεις nick το john_remembermyname. ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2017 Γιαννη κατ'αρχας καλως ηρθες στο forum ,οντως μου διεφυγε το επωνυμο σου και θα το μαθω απο τον κοινο μας Γνωστο (ΑΡΗ) .Το επωνυμο σου διαφυλλασεται απο τους κανονες του φορουμ oυτως η αλλως .Η αληθεια ειναι οτι παιξαμε καλα μαζι και αυτο μετραει .Α ναι ο Γρηγοριου ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ. Να ειναι καλο ο Γιαννης!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2017 τωρα έσκασα και εγώ... αμα ήξερα ότι θα έπαιζε ο Νίκος τύμβανα....θα ηρχόμην..... ::) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2017 Έχουν τόση ένταση οι 15άρηδες; 150 watt ήταν, απλά επειδή σε ξέρουν, έβαλαν attenuator. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση