RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2017 Έχει βιμπράτο ή κάτι; Γιατί φυσικό δεν είναι. Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο στη φωνή. [soundcloud] [/soundcloud] When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2017 Τρέμολο είναι. Μάλλον αλλάζει εκεί που χρειάζεται το wet/dry ο κονσολιστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2017 Τρέμολο είναι. Μάλλον αλλάζει εκεί που χρειάζεται το wet/dry ο κονσολιστής. Πώς το είπες αυτό; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2017 Πώς το είπες αυτό; Ε τι λες να είναι αν δεν είναι τρέμολο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2017 Έχει βιμπράτο ή κάτι; Δεν ξέρω (πιστεύω να βοήθησα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2017 Η φωνη της ειναι ετσι. Την ειχα πρωτοακουσει με τον Bonamassa Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2017 Η φωνη της ειναι ετσι. Το εχω ξαναδει και σε αντρικες φωνες. Δεν ειναι κατι που μου αρεσει οταν ειναι μονιμο. Σιγουρα, βεβαια, διαφερει και ξεχωριζει. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά την ξέρω την Hart. Η φωνή της δεν είναι έτσι - επειδή εκ της φυσικής κατασκευής των φωνητικών χορδών και του λάρυγγα δεν μπορεί να είναι έτσι. Το θέμα είναι τι εφέ είναι - και γιατί το έβαλαν. Ε τι λες να είναι αν δεν είναι τρέμολο? Όχι - δεν κατάλαβα αυτό που είπες με τα wet και τα dry. Δεν ξέρω (πιστεύω να βοήθησα) Anamfisbhthta. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2017 Administrator Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2017 To εφέ αυτό επιτυγχάνεται συνήθως με μηχανήματα όπως tremolo / vibrato αν το θελήσει κάποιος. Η άποψη μου είναι πως στην συγκεκριμμένη περίπτωση είναι ο τρόπος που τραγουδάει. Είναι εμφανές πως το εφέ εξαφανίζεται σε σημεία. Τραγουδάει αρκετός κόσμος έτσι. Κάποιοι με μεγαλύτερες ταλαντώσεις (oscillations) και κάποιοι με μικρότερες όπως εδώ. Not a fan αλλά περι ορέξεως... Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2017 To εφέ αυτό επιτυγχάνεται συνήθως με μηχανήματα όπως tremolo / vibrato αν το θελήσει κάποιος. Η άποψη μου είναι πως στην συγκεκριμμένη περίπτωση είναι ο τρόπος που τραγουδάει. Είναι εμφανές πως το εφέ εξαφανίζεται σε σημεία. Τραγουδάει αρκετός κόσμος έτσι. Κάποιοι με μεγαλύτερες ταλαντώσεις (oscillations) και κάποιοι με μικρότερες όπως εδώ. Not a fan αλλά περι ορέξεως... Το ξέρω αυτό που λες αλλά αν ακούσεις προσεκτικά όλο το κομμάτι θα δεις ότι κάνει τις ταλαντώσεις σε σημείο που ανατομικά (από πλευράς φωνητικών χορδών) είναι μάλλον αδύνατο. Η σταθερότητα του εύρους της ταλάντωσης προκαλεί επίσης απορία. BTW εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν είναι φυσικό. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση