aggeloskrv Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2017 Χαιρετω την παρεα! Προκειται να αποστειλω μια κιθαρα στην Γερμανια κ εψαξα τη λυση του courier. Ρωτησα elta courier κ UPS. Κ οι δυο μου ειπαν πως δεν ασφαλιζουν το οργανο. Ενας φιλος μου που ειχε στειλει οργανο στο εξωτερικο πριν 3-4 χρονια το ειχε κανει με elta courier κ μου ειπε οτι τοτε του την ειχαν ασφαλισει την κιθαρα. H κιθαρα ειναι ακριβη γιαυτο κ στεκομαι στο θεμα της ασφαλισης....εχει καποιος κατι υποψιν του επ αυτου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2017 Από το site των ΕΛΤΑ courier ... "13. Η Εταιρεία αποκλειστικά και μόνο σε περίπτωση βλάβης ή απώλειας αντικειμένου και εφόσον έχουν τηρηθεί τα ανωτέρω επιστρέφει στον αποστολέα τα τέλη αποστολής και του καταβάλλει επιπλέον ως αποζημίωση : α) Για έγγραφα το ποσό σαράντα (40) Ευρώ β) Για εμπορεύματα μέχρι του ποσού των εκατόν πενήντα (150) Ευρώ, ανάλογα με την πραγματική αξία του περιεχόμενου, που αποδεικνύεται μόνο και αποκλειστικά με προσκόμιση απόδειξης ή τιμολογίου ή ελλείψει αυτών υπεύθυνης δήλωσης με γνήσιο υπογραφής. Στην καταβολή της αποζημίωσης σε καμία περίπτωση δεν λαμβάνεται υπόψη η εμπορική χρησιμότητα ή η ιδιαίτερη αξία των αντικειμένων για τον αποστολέα, παραλήπτη ή τρίτο πρόσωπο. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η Εταιρεία ουδεμία αποζημίωση καταβάλλει. 14. Για καλύψεις μεγαλύτερων ποσών και για την αυξημένη ευθύνη της Εταιρείας, σε περίπτωση βλάβης ή απώλειας του περιεχομένου του αποστελλόμενου αντικειμένου, η Εταιρεία προσφέρει την υπηρεσία «Δηλωμένης Αξίας» μόνο σε πελάτες με σύμβαση και μετά από σχετική έγγραφη συμφωνία, έναντι καταβολής επιπρόσθετου τέλους. Το ανώτατο όριο δηλωμένης αξίας και οτιδήποτε άλλο αφορά στην υπηρεσία αυτή θα καθορίζεται από την Εταιρεία και θα εμπεριέχεται λεπτομερώς στη σχετική έγγραφη συμφωνία." Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2017 Eδω λεει ομως για εντος Ελλαδος.....για το εξωτερικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2017 Eδω λεει ομως για εντος Ελλαδος.....για το εξωτερικο? Το διόρθωσα. Τα παραπάνω είναι για εξωτερικό. https://www.elta-courier.gr/genikoi_oroi_ems Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2017 Οκ,ευχαριστω! Θα ξαναπαρω τηλ εχοντας υπ οψιν το 14. των γενικων ορων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2017 Εφόσον στέλνεις Γερμανία μάλλον είναι σωστό να απευθυνθείς στην Dhl. Νομίζω προσφέρουν ασφάλιση με κόστος 1% της αξίας του προϊόντος και καλή συσκευασία αν δεν έχεις δική σου(δε γνωρίζω κόστος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2017 Τους πηρα τηλεφωνο στα elta courier κ μου ειπαν πως το κοστος ειναι στα 63 ευρω αλλα ασφαλιση δεν υπαρχει για τα δεματα του εξωτερικου....το ν.14 ισχυει μονο για το εσωτερικο Μιλησα με dhl κ ups κ το κοστος ειναι πανω απο 250 ευρω... Εχει καποιος αλλος καμια προταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2017 Ισως να κοιταξεις σε μεταφορικες που πανε πραγματα πανω. Φυσικα ασφαλιση δεν υπαρχει,θα στηριχτεις στο φιλοτιμο του οδηγου Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2017 Μιλησα με dhl κ ups κ το κοστος ειναι πανω απο 250 ευρω... :o :o :o :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2017 Όσες φορές έστειλα στο παρελθόν μεγάλα δέματα (ενισχυτές, όχι κιθάρες) η UPS ήταν λίγο φθηνότερη από τις υπόλοιπες ιδιωτικές και παραλάμβανε από το σπίτι μου. Από τα ΕΛΤΑ δεν έχω χάσει ποτέ δέμα, τα προτιμώ πάντα για μικρά δέματα. Δε γνωρίζω γιατί δεν ασφαλίζουν, σε μένα πάντα πρόσφεραν ασφάλιση, έχω στείλει σε Αγγλία & Γαλλία. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα και θες να εισπράξεις αποζημίωση πρέπει να προσκομίσεις απόδειξη αγοράς της κιθάρας που έστειλες που να αποδεικνύει την αξία της. ...Μιλησα με dhl κ ups κ το κοστος ειναι πανω απο 250 ευρω... 7-8 χρόνια πριν για ενισχυτή έδωσα γύρω στα 180 ευρώ οπότε δεν εκπλήσσομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση