sotiroubas Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2017 Που είναι οι Winery Dogs τι έγιναν οεο? Sons Of Apollo - Psychotic Symphony Σαν να έχει δίκιο το αρθράκι? https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2017 Κοίτα, ο αρθρογράφος ειναι εμφανώς ψαγμένος, αλλά να σου πω την άποψή μου, μια χαρά μου φανηκε. Εντάξει, αν εισαι φανατικό του είδους και τα έχεις ακούσει/ακολουθήσει όλα τότε ίσως καπου να βαρεθεις. Εμένα πάντως μου φάνηκε να ψιλοσκοτώνει, για το είδος του. Ειδικά αυτό που άκουγα απο το μπασο. Και μου άρεσε και η πινελιά της άταστης κιθάρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2017 Δεν άκουσα κάτι πρωτότυπο. Ritchie λείπεις. Αλλά έχεις μπλεχτεί με πιανάκια και ακουστικές. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Psyberbass Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2017 συμφωνώ για το sheehan. μαρεσει ο ήχος του. νομίζω ότι τη γενική εικόνα την χαλάει πολύ ο τραγουδιστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση