Satanas Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2017 Οι τιμες σε μερικα προιοντα ειναι φοβερες!!!! https://goo.gl/kp6E7H Υ.Γ δεν εχω καμμια σχεση με το Νακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2017 Μισό, να πω στο Τσιμάραενενήνταεφτά να με δανείσει Μισο να πιασω το πορτοφολι μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2017 Δε ξέρω αν θα λήξουν 5/10 αλλά πολλές αν όχι όλες τις έχει από το καλοκαίρι. Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι τι εννοεί με τις λάμπες, για τεμάχιο είναι η τιμή; FENDER GT-KT88SV Groove Tubes ÎÏÏνία ÎνιÏÏÏÏÏν - eNakas Music Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2017 Δε ξέρω αν θα λήξουν 5/10 αλλά πολλές αν όχι όλες τις έχει από το καλοκαίρι. Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι τι εννοεί με τις λάμπες, για τεμάχιο είναι η τιμή; FENDER GT-KT88SV Groove Tubes ÎÏÏνία ÎνιÏÏÏÏÏν - eNakas Music Αφου σ ενδιαφερει η λαμπα αυτη μ ενα τηλεφωνακι σου λυνεται η απορία..... Πιο πολυ ωρα εκανες να γραψεις το ποστ σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2017 τι εννοεί με τις λάμπες, για τεμάχιο είναι η τιμή; Με 560 € μπορεί και να τις παίρνεις πάνω σε ενισχυτή. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση