otto## Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Δυνατη επάνοδος. ;D Τα σχόλια δικα σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Τα σχόλια δικα σας (ακατάλληλο για ανηλίκους ) (NSFW ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 To είδα πριν κάμποσο καιρό και δεν άντεξα. Χάλια μαύρα. Μόνο αν κλείσεις τον ήχο και χαζεύεις την κάπως σιτεμένη Μαρία αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Tzinieris Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Μοιάζει πολύ και με Φοίβο ή μου φαίνεται; Πάντως χαρούμενο είναι, το βίντεο κλιπ ευχάριστο, ΟΚ, μια χαρά όλα... Από άποψης παραγωγής και mastering τώρα, μήπως με τους compressors και τους limiters το έχουν παραξεφτιλίσει λίγο; Εγώ ξέρω από την (κλασική) μουσική υπάρχουν ΗΣΥΧΑ μέρη και ΔΥΝΑΤΑ μέρη... (πιανίσιμο και φορτίσιμο ας πούμε...) Δηλαδή, υπάρχει ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ (έστω και μικρή)! Εδώ είμαστε συνέχεια στο φουλ! Εχει δίκιο ο Bob Katz που τους κράζει συνέχεια για το loudness war... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 [...] την κάπως σιτεμένη Μαρία [...] :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Αφού δεν υπάρχει μουσική αστυνομία, καλά κάνει. :police: InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Ο νέος Δάκης. Κατά τ'άλλα μια χαρά μιλφάρες. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Ο νέος Δάκης. Κατά τ'άλλα μια χαρά μιλφάρες. για νεος Αργυρος μου κανει εμενα. Κατα τα αλλα τα κορίτσια μια χαρα. Σαν τα κρυα τα νερά. Μου φερε στο μυαλο τα λογια του ποιητη: Ηταν τα στηθη σου ασπρα, σαν τα γαλατα, και μου 'λεγες, γαργαλα τα γαργαλα τα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση