shaman505 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Θέλω να ηχογραφήσω ένα ηλεκτρικό πιάνο το οποίο μου δίνει σαν έξοδο phone. Συνδέω το καρφί στην έξοδο μου, το οποίο καταλήγει σε xlr στο multibox κ απο εκεί στην κονσόλα. Το πρόβλημα είναι ότι στα ηχεία δεν ακούω καθόλου μπάσο ήχο κ γενικά μου ακούγεται ο ήχος του πιάνου πολύ "στεγνός". Είναι θέμα καλωδίου το πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Είναι στέρεο η αλυσίδα σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
shaman505 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Είναι στέρεο η αλυσίδα σου; Αν εννοείς το καρφί, όχι είναι μόνο το οποίο καταλήγει σε ένα μονοφωνικό κανάλι στην κονσόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Δοκίμασε στέρεο, λογικά θα βελτιωθεί ο ήχος αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
shaman505 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Δοκίμασε στέρεο, λογικά θα βελτιωθεί ο ήχος αρκετά. Αν σου είναι εύκολο, μπορείς να μου πεις γιατί συμβαίνει αυτό? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Είναι πολλές οι αιτίες, στέρεο δείγματα, στέρεο τοποθέτηση των δειγμάτων, στέρεο εφέ, ενδεχομένως κάποιο stereo enhancer κλπ. Γενικότερα τα σύγχρονα ψηφιακά synth είναι φτιαγμένα για να παίζουν στέρεο, και χάνουν πολύ σε μόνο, με προβλήματα φάσης κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
shaman505 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Είναι πολλές οι αιτίες, στέρεο δείγματα, στέρεο τοποθέτηση των δειγμάτων, στέρεο εφέ, ενδεχομένως κάποιο stereo enhancer κλπ. Γενικότερα τα σύγχρονα ψηφιακά synth είναι φτιαγμένα για να παίζουν στέρεο, και χάνουν πολύ σε μόνο, με προβλήματα φάσης κλπ. Ωραίος! Σ'ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση