Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2017 Administrator Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2017 Ψάχνοντας για κάποια γεννήτρια τόνων, βρέθηκα σε αυτήν τη σελίδα Online Tone Generator - Free, Simple and Easy to Use. Έχει ότι μπορεί να χρειαστεί κάποιος με τόνους αναφοράς και θόρυβο, για να ελέγξει τα ηχεία ή το σύστημα του γενικότερα, ακόμα και τ' αυτιά του. Πχ είναι πολύ ενδιαφέρον να δοκιμάσετε τι ακούτε. Online Tone Generator - Free, Quick, No Sign Up Required. Είναι γνωστό πως η ακοή χάνεται στους μουσικούς πρώτα. 8) Εχει πολλά χρήσιμα είδη τεστ. Γενικότερα είναι μια σελίδα που αξίζει να μπει στις... φαβορίτες του browser ενός μουσικού ή ηχολήπτη. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Tzinieris Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2017 Χμ, σε Internet Explorer 11 δε φαίνεται να δουλεύουν τα περισσότερα τεστ.. :-( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2017 14000 - Πενήντα χρονών When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2017 Χμ, σε Internet Explorer 11 δε φαίνεται να δουλεύουν τα περισσότερα τεστ.. :-( γτ εχεις internet explorer???? ??? ??? ??? ??? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Tzinieris Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 γτ εχεις internet explorer???? ??? ??? ??? ??? Γιατί υπήρχε από τότε που στήθηκαν τα Windows και δείχνει γρήγορα και τέλεια όλες τις ιστοσελίδες που χρησιμοποιώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Γιατί υπήρχε από τότε που στήθηκαν τα Windows και δείχνει γρήγορα και τέλεια όλες τις ιστοσελίδες που χρησιμοποιώ. Χμ, σε Internet Explorer 11 δε φαίνεται να δουλεύουν τα περισσότερα τεστ.. :-( Το ένα που έγραψες αναιρεί το άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 17 kHz? Θα περιμενω μεχρι να βρω τιποτα adam που βγαζουν 50kHz, ακου 17... παλιοακουστικα ... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 17 kHz? Θα περιμενω μεχρι να βρω τιποτα adam που βγαζουν 50kHz, ακου 17... παλιοακουστικα ... :P και πολλά ακούς. Είναι βέβαια και η στάθμη που παίζει ρόλο στο τεστ αλλά δεν βαριέσαι... Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Σε ακουογραμμα που εκανα σε ΩΡΛ (ασχετο, λογω Νυσταγμου μετα απο χτυπημα στο κεφαλι κλτ, τεσπα) μου βρηκε λεει οτι το δεξι ακουει λιγοτερο καλυτερα απο το αριστερο! >:( >:( >:( Τι λες βρε ανθρωπε του Θεου!!!! Απλα, εχω τοσο καλο αυτι, που απο πιτσιρικας στα 18, ηξερα οτι το αριστερο ειναι το καλό μου αυτι, και ηξερα να ξεχωρισω και την παραμικρη αποκλιση σε dB αναμεσα τους!!! ( >:( ακουσε εκει, δεν ακουει καλα το δεξι!!!! Απλά το αριστερο ακουει καλυτερα >:( Αααααντε ναούμε!!!! ;D, ολοι τσάμπα τα πτυχια!!!! ;D ) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2017 και πολλά ακούς. Είναι βέβαια και η στάθμη που παίζει ρόλο στο τεστ αλλά δεν βαριέσαι... Μωρε x-art tweeter που του χρειαζεται... ;D Σε ακουογραμμα που εκανα σε ΩΡΛ (ασχετο, λογω Νυσταγμου μετα απο χτυπημα στο κεφαλι κλτ, τεσπα) μου βρηκε λεει οτι το δεξι ακουει λιγοτερο καλυτερα απο το αριστερο! >:( >:( >:( Τι λες βρε ανθρωπε του Θεου!!!! Εγω απο την άλλη, έπειτα απο μία φλεγμονή , τον είχα βάλει με το ζόρι να μου κάνει ακουόγραμμα, γιατι "δεν άκουγα σωστά ",όπως ο μέντορας ασθενής πάντα γνωρίζει. Έπειτα απο το ακουόγραμμα αφού κατάλαβε το ύφος μου του τύπου "εισαι σίγουρα γιατρος;" κοντεψε να με διώξει με τις κλωτσες ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση