Προς το περιεχόμενο

Ερασιτεχνικό Studio???

kostas89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά..Μήπως έχετε υπόψιν σας κανένα studio εασιτεχνικό και οικονομικό για ηχογράφηση στο μαρούσι-ηράκλειο-κηφισία?

iving is easy with eyes closed

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι πάω με το συγκροτημά μου: Total Riot λεγόμαστε άμα θες τσέκαρε www.myspace.com/totalriot2006

Υ.Γ. sorry για την αργοπορεία της απάντησης αλλά λείπω Βουλγαρία τώρα και δεν κάνω login κάθε μέρα...

Βουλγαρία ε;;; Τυχερέ!!!! Εκτός από από καμιά fender ή gibson σε εξεφτελιστικές τιμές φέρε και καμιά γυναίκα βρε!!! :oops: :oops: :lol: :lol:

Στο στουντιο αυτό δεν πάω εγώ αλλά κάτι κολλητοί μου οι fallen within. Ε και έχω πάει κι εγώ 1-2 φορές! Πάντως πήγαινα σε αυτό, όταν το είχε ο προηγούμενος (πολύ αχούρι ρε φίλε, αλλά από τιμές..... :lol: :lol: )

Πάντως τώρα που το πήραν άλλοι έκαναν πολύ καλή δουλεία.

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

xaxa όντως βασικά όλο στριπτιτζαδικα έχει βουλγαρία...αλλά άμα θες αγορές παίζουν πολλές μαϊμούδες...τους έχω ακουστά τουσ fallen within αλλά δεν έχω ακουσει τπτ...

Ο τραγουδιστής τους είναι εδώ. Ο κρετίνος με το όνομα.

Τσέκαρε εδώ: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=115040066

Σε λίγο θα σηκώσουν και ως μπάντα σελίδα. Βασικά παίζουν μελωδικό death, οπότε δεν ξέρω αν θα σου αρέσουν, καθότι κάφρος (και καλά κάνεις :twisted: :twisted: :twisted: )

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου