oregon Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ένα νέο κομμάτι για κλασική κιθάρα ``Romance for Dora`` Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μπράβο. Τα έχει όλα. Ωραία ηχογράφηση ,παίξιμο και ωραία μελωδία ειδικά η αλλαγή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oregon Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ Loucas χαίρομαι πολύ που σου αρέσει... Μπράβο. Τα έχει όλα. Ωραία ηχογράφηση ,παίξιμο και ωραία μελωδία ειδικά η αλλαγή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2017 πολύ όμορφή μελωδία... την εκτέλεση θα ήθελα να την νιώσω λίγο πιο "σίγουρη" (ειδικά σε κάποια λεγκάτα) αλλά αυτό δεν μειώνει την συνολική αξία του έργου.. ΜΠΡΑΒΟ... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Tzinieris Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ : Εξαιρετικό κομμάτι. Πολύ καλή εκτέλεση, ηχογράφηση, παρουσίαση (λίγο αντισυμβατική! Ταιριάζει στην εποχή μας που τα πάντα πρέπει να είναι οπωσδήποτε τέλεια!) Αν ήταν δικό μου ίσως να επέλεγα : - περισσότερες αυξομειώσεις στη δυναμική του κομματιού (πιάνο, φόρτε κλπ.) - περισσότερη περιπλοκότητα στη δομή του όλου μέρους (ειδικά αν το κομμάτι είχε μεγαλύτερη διάρκεια, βέβαια).. Με μερικά κομμάτια αντίστοιχης ποιότητας (και ίσως μεγαλύτερης διάρκειας) μπορεί να γεμίσει άνετα ένα ενδιαφέρον CD... Πολύ καλή προσπάθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oregon Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2017 ευχαριστώ πολύ. Έχεις δίκιο για την εκτέλεση ...δεν την πρόσεξα αλήθεια καθόλου.΄ Ήταν μια εξωφρενικά γρήγορη ηχογράφηση έτσι για να υπαρχει. Αλλά είναι και το σύνδρομο του συνθέτη :) ... άιντε τελείωσε αυτό το κομμάτι τώρα δουλεύουμε άλλο. και πάλι ευχαριστώ πολύ. πολύ όμορφή μελωδία... την εκτέλεση θα ήθελα να την νιώσω λίγο πιο "σίγουρη" (ειδικά σε κάποια λεγκάτα) αλλά αυτό δεν μειώνει την συνολική αξία του έργου.. ΜΠΡΑΒΟ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oregon Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2017 Έχεις δίκιο John και εγώ κάθε φορά που ακούω ένα κομμάτι μου κάθε φορά θέλω να αλλάξω κάτι. Απλά με τα χρόνια κατάλαβα ότι πρέπει να υπαρχει ένα κλείσιμο του κύκλου κάθε project. Οι βελτιώσεις πρέπει να γίνονται στην επόμενη δουλειά. ευχαριστώ πάρα πολύ, πραγματικά χαίρομαι που σου άρεσε. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ : Εξαιρετικό κομμάτι. Πολύ καλή εκτέλεση, ηχογράφηση, παρουσίαση (λίγο αντισυμβατική! Ταιριάζει στην εποχή μας που τα πάντα πρέπει να είναι οπωσδήποτε τέλεια!) Αν ήταν δικό μου ίσως να επέλεγα : - περισσότερες αυξομειώσεις στη δυναμική του κομματιού (πιάνο, φόρτε κλπ.) - περισσότερη περιπλοκότητα στη δομή του όλου μέρους (ειδικά αν το κομμάτι είχε μεγαλύτερη διάρκεια, βέβαια).. Με μερικά κομμάτια αντίστοιχης ποιότητας (και ίσως μεγαλύτερης διάρκειας) μπορεί να γεμίσει άνετα ένα ενδιαφέρον CD... Πολύ καλή προσπάθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2017 είναι και το σύνδρομο του συνθέτη :) ... άιντε τελείωσε αυτό το κομμάτι τώρα δουλεύουμε άλλο. απόλυτα κατανοητό... ;) :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ένα νέο κομμάτι για κλασική κιθάρα ``Romance for Dora`` σουπερ. μπραβο. πολυ το γουσταρα. το πλανο ειναι απο νησι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oregon Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2017 oxi otto είναι στην αυλή του σπιτιού της πεθεράς μου στο Ριγάνι Ναυπακτίας, δηλαδή βουνό :) Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει, ευχαριστώ πολύ... σουπερ. μπραβο. πολυ το γουσταρα. το πλανο ειναι απο νησι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση