petersrv Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Blues so bad!! Στη φωνή η Μαρία Σωτηρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Τι να πω ρε φίλε. Ο Scott είναι από τις μεγάλες μου αγάπες, αυτό από τα αγαπημένα μου blues του, και το σκίσατε. Χίλια "μπράβο". Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Να σου πώ όταν το διάβασα, δεν "ανησύχησα" για εσένα αλλά για την "thelma houston". Πολύ καλοί και οι δύο! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 όλα καλά, ο ήχος, η προσέγγιση ίσως πιό πολύ από απλώς καλά. Με το είδος δεν τα πάω εγώ καλά, αλλά ...αυτό είναι άσχετο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Με το είδος δεν τα πάω εγώ καλά, αλλά ...αυτό είναι άσχετο Περίεργο. Ακούς Holdsworth και όχι Henderson (και αναφέρομαι πιο πολυ στην Tribal Tech kai Vital Tech περίοδο) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Περίεργο. Ακούς Holdsworth και όχι Henderson (και αναφέρομαι πιο πολυ στην Tribal Tech kai Vital Tech περίοδο) ... 1. με τον Henderson δεν τα πάω καλά... Μετά από 10 λεπτά θέλω να αλλάξω. 2. με όλους τους υπερ-εγκεφαλικούς που δεν μπορώ να βρώ τρόπο να τους ακολουθήσω (παικτικά) δεν τα πάω καλά 3. το ίδιο συμβαίνει και με την ύστερη φάση Holdsworth (μετά το 80) αν και ισχύει το 2. 4. Δεν νομίζω ότι θα άκουγα Henderson επειδή ακούω Holdsworth. Δεν μπορώ καν να τους βάλω δίπλα δίπλα... σε μπέρδεψα....sorry... ;) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 4. Δεν νομίζω ότι θα άκουγα Henderson επειδή ακούω Holdsworth. Δεν μπορώ καν να τους βάλω δίπλα δίπλα... Εγώ δίπλα δίπλα τους έχω....τα cd στο ράφι ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 υποθετω έχεις πρώτο τον Henderson με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 υποθετω έχεις πρώτο τον Henderson όχι η ταξινόμηση δεν είναι αλφαβητική αλλά αυτο βιογραφική. ..σαν το high fidelity ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 όχι η ταξινόμηση δεν είναι αλφαβητική αλλά αυτο βιογραφική. ..σαν το high fidelity ;D εγώ πάντως επί χρόνια είχα τους δίσκους μου στα ράφια με την σειρά που τους είχα αγοράσει. Κανείς δεν μπορούσε να βρει τίποτα... ;D μέχρι που σε μια μετακόμιση υπέκυψα. Πλέον έτσι έχω μόνο τα cd με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση