RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Το είδα στο Facebook. Δεν ξέρω αν μου αρέσει. Ίσως παραείμαι παραδοσιακός τύπος. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Από το teaser είναι δύσκολο να πεις, αλλά ΣΚΟΤΩ κατά την ταπεινή μου άποψη. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 δεν καταλαβαίνω γιατί τίθεται το ερώτημα... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ε, μαθαίνουν τα παιδιά, σιγά-σιγά θα τα καταφέρουν. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ποιός είναι ο άλλος που πάτησε το ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ? Πείτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ποιός είναι ο άλλος που πάτησε το ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ? Πείτε Είναι ΣΤΑΝΤΑΡ ο Blixa Bargeld. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι ΣΤΑΝΤΑΡ ο Blixa Bargeld. Μπα, ο pipityri θα είναι. ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Πω πω. Το παίξιμο είναι εκπληκτικό και κάποιες από τις συνθέσεις φαίνονται πολύ ενδιαφέρουσες. Γενικά το όλο gypsy jazz στυλ δεν μου λέει κάτι, αλλά εδώ το πράμα φαίνεται να πηγαίνει πολύ αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Πολυ καλο. Αντε βαλε τον Χαμετ να παιξει τετοια πραματα. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ποιός είναι ο άλλος που πάτησε το ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ? Πείτε Αντε βαλε τον Χαμετ να παιξει τετοια πραματα. Το βρήκες ρε μπαγάσα! Ψήφισε κι ο Kirk. ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση