LakyTag Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=3yoa-TBADvg&list=PLM9njXv-cRM0v7UGSxFDhRVq1Tqom43m3&index=11 Σχόλια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoyo Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Σχετικα απλο και ωραιο, με το 2-3ο ακουσμα το συνεδεσα με sountrack σε παιχνιδι rpg τυπου final fantasy, αν γνωριζεις. Στην αρχη στραβωσα με καποιες νοτες που μου ακουγονταν ξεκουρδιστες (παιζω σχεδον μονο σε ηλ. πιανο) αλλα σιγα σιγα το συνηθησα και μπορω να πω μου αρεσε κιολας. Ωραια η ηχογραφηση με φυσικο ηχο. Για μενα, που μου θυμησε τις παλιες καλες εποχες που ελιωνα να παιζω και μου φανηκε ευχαριστο και καπως νοσταλγικο, πολυ καλο το κομματι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραία ατμόσφαιρα. Το πιάνο θέλει κούρδισμα αλλά προσθέτει και στο περιβάλλον. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Παρα πολυ ωραιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση