BlackCrow81 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2017 Το είπα με γαλλική πγοφογά. Μεσιέ πιπιτυγί :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ πάλι γιατί το τόνιζα στο "τύ" (πιπιτύρι) Εγώ να φανταστείς στην αρχή τον Χάμετ τον έλεγα Χαμέτ (νόμιζα ότι είναι Αιγύφτιος ή κάτι τέτοιο). Να πω επίσης πως, στην δική μου εκδοχή του ιδανικού σύμπαντος η κουβέντα που θα είχε ανοίξει θα ήταν για τον Coltrane. :) Αυτή την εβδομάδα θάβουμε τον Hammett. Τον Coltrane θα τον πιάσουμε την επόμενη εβδομάδα. ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soinex Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ να φανταστείς στην αρχή τον Χάμετ τον έλεγα Χαμέτ (νόμιζα ότι είναι Αιγύφτιος ή κάτι τέτοιο). Αυτή την εβδομάδα θάβουμε τον Hammett. Τον Coltrane θα τον πιάσουμε την επόμενη εβδομάδα. ;D Κολτγανέ; O0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2017 OP Guru Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αν και ακούω και στο γαλλικό, το θέμα του τονισμού έχει ξεκαθαριστεί σε παλιότερο post. Είναι pipiTYri, όπως σωστά είπε ο φίλος soinex. Μου αρέσει και το φρανσέ όμως, δίνει έναν αέρα κοσμοπολίτικο. ;D Λοιπόν, πάω να ηχογραφήσω κάνα σε στυλ Blixa, με πλινκ πλονκ κλπ. Αυτή τη φορά σε βίντεο, με την προαναφερθείσα φανελίτσα. O0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπόν, πάω να ηχογραφήσω κάνα σε στυλ Blixa, με πλινκ πλονκ κλπ. Αυτή τη φορά σε βίντεο, με την προαναφερθείσα φανελίτσα. O0 Καλα κουφανε μας παλι...οτι και να παιξεις μαμω θα ακουγεται και ας νομιζεις οτι κανεις πλακα... ;D Ασε που κατι μου λεει οτι σε αντιθεση με αλλους "παιχταραδες" αντιλαμβανεσαι απολυτα ποσο τεραστιος "κιθαριστας" ειναι ο Blixa ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2017 Θέλω να γράψω τόσα πολλά, αλλά έχω μια αδυναμία έκφρασης αυτή τη στιγμή... (Και τώρα μετράω αντίστροφα). Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 αυτό το κράτημα στο λα μινόρε με κούρασε κάπως επίσης δεν το βρήκα ταιριαστό με το στυλ του πατριάρχη. άλλη ένσταση η κακή ηχογράφηση. κακίες θα μου πεις... αλλά μας έχετε κακομάθει κύριε πρέσβη μου... ;) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 OP Guru Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2017 Guilty as charged! :) Αν και, η ιδέα πίσω από το-ελαφρώς χιουμοριστικό-post ήταν να δείξει κάποια στοιχεία που θεωρώ πως έχω τσιμπίσει από την Παναγιότητα του, αλλά σ΄ένα αρμονικό περιβάλλον διαφορετικό, πιο απλό. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση