Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μπαίνοντας στην σελίδα της wikipedia και στα τοπικ των Gibson Les Paul αλλά και του anime Naruto παρουσιάζεται το εξής : ??? ??? ??? ??? Τους την "πέσανε;;" Εντιτ : Βγάζω τα λινκς για να μη μπείτε , ποτέ δεν ξέρεις . Το pc μου πάντως μια χαρά είναι ;D "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μπαίνοντας στην σελίδα της wikipedia και στα τοπικ των Gibson Les Paul αλλά και του anime Naruto παρουσιάζεται το εξής : ??? ??? ??? ??? Τους την "πέσανε;;" Εντιτ : Βγάζω τα λινκς για να μη μπείτε , ποτέ δεν ξέρεις . Το pc μου πάντως μια χαρά είναι ;D εγώ μπήκα. Έχεις δίκιο. χαχαχαχαχχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση