Προς το περιεχόμενο

Ο John Coltrane και η επιρροή του στον Kirk Hammett

Nestoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Να κάνω λίγο το συνήγορο του διαβόλου σε όσους , καλώς ή κακώς, χρήσιμα ή μη, εστίασαν τις παρατηρήσεις τους στο τεχνικό σκέλος των ικανοτήτων του Χάμμετ.

Έχει μια λογική, υπό την έννοια ότι και αυτός αναφέρθηκε σε αμιγώς τεχνικό θέμα , και μάλιστα σε έναν ….βιρτουόζο , πρωτοπόρο και πειραματιστή σαξοφωνίστα (και συνθέτη).

Δεν μίλησε για κιθάρες, δεν μίλησε ντιστόρσια, ……μίλησε για τεχνική.

Μοιραία, πάει και εκεί το μυαλό σου…..και εγώ τους βαριέμαι τους σρεντεράδες, αλλά ναι, μια τέτοια δήλωση θα είχε περισσότερο νόημα από έναν "τεχνίτη" (όχι καλλιτέχνη). 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 67
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Υπήρχε ποτέ τέτοια περίπτωση; (Σχετικά με τον Malmsteen και τους Metallica)

Όχι, ευτυχώς. Γι' αυτό έγραψα "σε κάποιο άλλο σύμπαν".

υπό την έννοια ότι και αυτός αναφέρθηκε σε αμιγώς τεχνικό θέμα

Έχω την εντύπωση ότι δεν αναφέρθηκε μόνο στο τεχνικό κομμάτι.

Something Wicked This Way Comes

• Moderator

Τη συνέντευξη δεν τη διάβασα. Ο,τι είπε ο apostolos  ;D

οττο κ εγω πιστευω οτι μπορει να υπαρξει το μετριος τεχνικα-αριστος συνθετικα!Ειναι πολυ φυσιολογικο!Jimmy page,jimmi hendrix,kirk hammett...κ οχι μονο υπαρχουν,αλλα ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι πολυ καλυτεροι απο τους αντιθετους...αριστος τεχνικα-κακος συνθετης:batio κ λοιποι σρεντοκαγκουροι!!!

ισχύει και δε το αρνήθηκα, απλά σε αυτούς τους κιθαρίστες που ανέφερες, δεν αρμόζει καν αυτή η συζήτηση. Αυτό προσπαθώ να πω. Γενικά πολλά παίζουν, όταν όμως μιλάμε για τον hendrix η συζήτηση περί τεχνικής ειναι ανούσια.

Εν τω μεταξύ, εγώ προσωπικά είμαι πολύ φαν των βιρτουόζων, ειδικα βαι και σατς.

Τη συνέντευξη δεν τη διάβασα. Ο,τι είπε ο apostolos  ;D

Έχουμε χρήστη Apostolo;

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

ισχύει και δε το αρνήθηκα, απλά σε αυτούς τους κιθαρίστες που ανέφερες, δεν αρμόζει καν αυτή η συζήτηση. Αυτό προσπαθώ να πω. Γενικά πολλά παίζουν, όταν όμως μιλάμε για τον hendrix η συζήτηση περί τεχνικής ειναι ανούσια.

Εν τω μεταξύ, εγώ προσωπικά είμαι πολύ φαν των βιρτουόζων, ειδικα βαι και σατς.

οταν εγω λεω  οτι υστερουν σε τεχνικη φυσικα δεν αναφερομαι σε συγκριση με σενα κ μενα...αλλα οπως κ να χει δε συγκρινονται με vai,satriani κλπ...χωρις αυτο να σημαινει οτι οι δευτεροι ειναι καλυτεροι ή χειροτεροι απο τους πρωτους!!!ολους τους εχει γραψει η ιστορια γι διαφορους λογους!!!

Slow must go on....!!!!

• Moderator

Έχουμε χρήστη Apostolo;

Apos ήθελα να γράψω , ξέρω γω....μπήκε το T9...μπήκε το auto correct.....μπήκε ο Σατανάς.....τεσπα.  ;D ;D ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου