Προς το περιεχόμενο

Ο John Coltrane και η επιρροή του στον Kirk Hammett

Nestoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Μεταξύ μας πάντως.....με $70 million Net Worth...μπορεί να λέει , pretty much, ό,τι γουστάρει  ;D ;D ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 67
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Μεταξύ μας πάντως.....με $70 million Net Worth...μπορεί να λέει , pretty much, ό,τι γουστάρει  ;D ;D ;D ;D

και είναι και μέτριος , φαντάσου

Κι εμείς στο νοιζ που είμαστε καλοί ούτε φράγκο :-[ :-\ ??? ;) ;D

"There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva

Κι εμείς στο νοιζ που είμαστε καλοί ούτε φράγκο :-[ :-\ ??? ;) ;D

Eμένα πάντως, έχει τύχει δις να μου πουν:

1) Νέστορα, άκουσα τον Gilmour στο παίξιμό σου.  :o

2) Ένα ζευγάρι όπου το κορίτσι ήταν πολύ όμορφο (άγνωστοι) ήρθαν και με χαιρέτισαν. Σε κάποια φάση λέει το αγόρι "βγάλε μας μια φωτό με τον Gilmour".  ;)

To λέω ευθαρσώς αν τριτώσει θα κάνω δηλώσεις παρόμοιες ή κατά πολύ πιο βαρύγδουπες με αυτές του Kirk, για τις επιρροές του David σε μένα.

InfluenSir!

To ίδιο κι αυτός που κερδίζει το Τζόκερ.

Σε μουσικό φόρουμ είμαστε πάντως, είναι συνηθισμένο να σκοτώνουμε το χρόνο μας σχολιάζοντας τύπους με μεγάλο...Net Worth. To λέω για όσους τυχόν θίχτηκαν από την κριτική του κάθε τυχάρπαστου στο ίνδαλμά τους :)

• Moderator

To ίδιο κι αυτός που κερδίζει το Τζόκερ.

Σε μουσικό φόρουμ είμαστε πάντως, είναι συνηθισμένο να σκοτώνουμε το χρόνο μας σχολιάζοντας τύπους με μεγάλο...Net Worth. To λέω για όσους τυχόν θίχτηκαν από την κριτική του κάθε τυχάρπαστου στο ίνδαλμά τους :)

Πάντως, for what it΄s worth , αυτό που έγραψα, δεν το έγραψα ως απάντηση σε εσένα, ούτε με αφορμή αυτό που έγραψες.

;)

Eμένα πάντως, έχει τύχει δις να μου πουν:

Νέστορα, άκουσα τον Gilmour στο παίξιμό σου.  :o

Εγώ πάντως που δηλώνω θαυμαστής σου και το ξέρεις, αν πετύχαινα πουθενά αυτόν τον Gilmour, θα του έλεγα ότι έχει κάτι από Νέστορα.

Μπέσα το λέω.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

2) Ένα ζευγάρι όπου το κορίτσι ήταν πολύ όμορφο (άγνωστοι) ήρθαν και με χαιρέτισαν.

Δεν είμαστε πλέον μαζί. Βρήκα άλλη  :-*

Εγώ πάντως που δηλώνω θαυμαστής σου και το ξέρεις, αν πετύχαινα πουθενά αυτόν τον Gilmour, θα του έλεγα ότι έχει κάτι από Νέστορα.

Μπέσα το λέω.

Δεν είμαστε πλέον μαζί. Βρήκα άλλη  :-*

Μια φορά έγραψα κάτι σοβαρό και με πήρατε στο ψιλό. Δεν σας ξαναλέω τίποτε.  :-[

InfluenSir!

Διαβάζω (ελεύθερη απόδοση):O Χαμετ ειναι μετριότατος κιθαρίστας αλλά μολαταύτα κατάφερε να μείνουν τα σόλα του στην ιστορία. Και σκέφτομαι: "Τι πίνετε και δε μου δίνετε;". Μετά λένε τον Κιφ λιώμα. Ρε παιδιά πως γίνεται ένας μέτριος κιθαρίστας να καταφέρει να μείνει στην ιστορία; Α ναι, ειναι μέτριος τεχνικά, απαντάτε, αλλά έγραψε ωραία κομμάτια. Και τι σημαίνει μέτριος τεχνικά; Αφού κατάφερε, πάλι οπως λέτε, να μείνουν τα σόλα του στην ιστορία, πως επιδρα η τεχνική και που κολλάει;

Για να καταλάβετε πόσο άκυρη λογική μου φαίνεται αυτή, θεωρώ ότι μία αναλογία ειναι η εξής:

Ο Όττος ειναι μέτριος εμφανισιακά. Τίποτα το ιδιαίτερο. Όμως τα είχε κατα καιρούς με τη Ζιζέλ, την Αντζελίνα, τη Τζίτζι (για τους νεότερους) και την Κουλιανού (για τον ΦΑΣΙΟΝ). Αλλά κατά τα άλλα μέτριος, δεν ειναι και πολύ γυμνασμένος. Ελπίζω να το πιάσατε.

ΥΓ. Εδώ στο Νόιζ, τη γλυκιά γιάφκα, έγω διαβάσει κατα καιρούς διάφορα παρόμοια για Σλας και πολλούς άλλους. Παιδιά κόψτε τα ναρκωτικά. Αφήστε τα για τον Κιφ, που από ό,τι πληροφορήθηκα, πάλι απο το νόιζ, ειναι κι αυτός άσχετος.

Μια φορά έγραψα κάτι σοβαρό και με πήρατε στο ψιλό. Δεν σας ξαναλέω τίποτε.  :-[

Ε όχι.

Μια φορά έγραψα κι εγώ σοβαρά και νομίζεις ότι κάνω πλάκα!

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου