k_design Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2017 και ΄γω το ίδιο πρόβλημα έχω τις τελευταίες μέρες, έτσι ξαφνικά ! βρέθηκε καμιά λύση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PeterGriffin Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2018 τελικα τι θα γινει; θα το φτιαξετε αυτο ή θα πρεπει καθε φορα να γραφουμε username και pass σα να μπαινουμε στο ιντερνετ το 1995; The b-b-bird bird bird, the bird is the word Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2018 τελικα τι θα γινει; θα το φτιαξετε αυτο ή θα πρεπει καθε φορα να γραφουμε username και pass σα να μπαινουμε στο ιντερνετ το 1995; +100000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neokosmi Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2018 Παιδια δειτε το γιατι συμβαινει ταυτοχρονα σε πολλους χρηστες (και σε εμενα). Εχει συμβει και κατα το παρελθον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2018 Νομίζω ότι έφτιαξε σήμερα :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2018 Νομίζω ότι έφτιαξε σήμερα :D Μπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2018 Administrator Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2018 Δεν υπάρχει κάτι για να "φτιάξει¨ παίδες. Έχω αναφερθεί στο θέμα. Τηρούνται κάποιες προδιαγραφές ασφαλείας που δυστυχώς μας ξεβολεύουν κάποιες φορές. Το καταλαβαίνω αλλά... Ευχαριστώ για τις υποδείξεις. Τις λαμβάνουμε σοβαρά υπ΄όψη. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neokosmi Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2018 Και σε εμενα «εφτιαξε» σημερα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2018 Και σε εμενα «εφτιαξε» σημερα... ;D Μα αφου δεν υπάρχει κάτι για να φτιάξει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
estpany Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2018 Ας βγει πάντως αυτό το : Remember me. Κάθε φορά την πατάω και ... το πατάω ! Χωρίς κανένα νόημα βέβαια... Εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο (πολύ πιο ύποπτο) με την ενεργοποίηση αυτής της χωρίς φανερό λόγο λειτουργίας.. Μια ακούσια δήλωση παραίτησης μας από κάθε διεκδίκηση έναντι τρίτων (των διαχειριστών αυτού του φόρουμ π.χ. ή άλλων κακόβουλων, τρόλς, Νιγηριανών κ.λ.π.), η είσοδος σε κάποια άλλη διάσταση (όπου υπάρχει πράγματι μεταχειρισμένο αυτό που θες να βρεις), ή ίσως η αυτόματη τοποθέτηση της θετικής μας φήφου σε δημοψηφίσματα άλλων δημοκρατιών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις