Satanas Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μεχρι χθες εκανα συνδεση χωρις να βαζω mail και password καθε φορα που εβγαινα εκτός(στις αγγελίες)... Τωρα καθε φορα που κλεινω τη σελιδα και ξαναμπαινω μου ζηταει συνεχεια κωδικους... Εννοειται οτι εχω κανει Remember me Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μήπως ευθύνεται το ότι το noiz και το smart noiz είναι πλέον https? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2017 ας περιμένουμε ενημέρωση απο κάποιον υπεύθυνο... δεν το γνωριζω καθόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2017 Administrator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μια απο τις παρακάτω περιπτώσεις μπορεί να είναι υπεύθυνη για το "πρόβλημα" αυτό: - Μπορεί να χρησιμοποιείς νεό/άλλο browser απο την προηγούμενη σύνδεση. - Το εγκατεστημένο αρχείο cookie έχει πρόβλημα - Σε αυτή την περίπτωση, καθάρησε τα cookies για να αντικατασταθούν απο νέα. - Ο browser αυτοκαθαρίζει τα cookies - Μπορείς να κάνεις reset τον browser να δέχεται cookies απο το Noiz. - Κάποιο security software καθαρίζει τα cookies - Αν κάποιο firewall ή antivirus σβήνει τα cookies, μπορείς να το αποεπιλέξεις στις ρυθμίσεις του. - Εχεις περισσότερα απο ένα προφίλ. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2017 To 1 το 4 και το 5 δεν ισχύουν ... Ψάχνω τα υπόλοιπα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2017 τελικα παιδες βρεθηκε καμια λυση,γτ μετα απο φορματ,το παθαινω κ εγω!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2017 τελικα παιδες βρεθηκε καμια λυση,γτ μετα απο φορματ,το παθαινω κ εγω!!! Ουτε εγω δεν εχω βρει ..... Οπως και με τα μνμτα στις αγγελιες...δεν μπορω να σβησω αυτα που θελω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2017 τελικα παιδες βρεθηκε καμια λυση,γτ μετα απο φορματ,το παθαινω κ εγω!!! Έχεις εγκαταστήσει όλους τους drivera με επιτυχία αν μιλάμε για υπολογιστή.Γιατί μετά απο φορματ αλλάζει η συμπεριφορά του υπολογιστή και δεν είναι όπως πριν.Αυτό με τα cookies που είπε ο yameth υπαρχει περίπτωση να ευθύνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2017 Έχεις εγκαταστήσει όλους τους drivera με επιτυχία αν μιλάμε για υπολογιστή.Γιατί μετά απο φορματ αλλάζει η συμπεριφορά του υπολογιστή και δεν είναι όπως πριν.Αυτό με τα cookies που είπε ο yameth υπαρχει περίπτωση να ευθύνεται. Το δοκιμασα εγω με αποδοχη cookies αλλα δεν ειναι αυτο τελικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2017 Το δοκιμασα εγω με αποδοχη cookies αλλα δεν ειναι αυτο τελικά Δοκίμασε από διαφορετική συσκευή και διαφορετική σύνδεση στο internet(άλλη ip).Μήπως ετσι διορθωθεί ;Τι να πω μου ακούγεται πολύ μπερδεψουριόζικο όλο αυτό.Εγώ πάντως ποτέ μου δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.Θα ήταν καλύτερα να απαντήσει κάποιος που το'χει πάθει. ΥΣ:Θέλω guitar review απο τον BlackCrow81 που έγραψε παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις