Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2018 Θα πάω σε δάσκαλο yameth. Το θέμα του περισσότερο τραγουδιστά και λιγότερο ομιλητικά λες να λύνεται με φωναχτή φωνή μια οκτάβα πιο ψηλά; ΥΓ: Ο ξάδερφος βιαζόταν και πήγα τραγούδησα στο δωμάτιο του στο άκυρο. Μετά μου είπε μπραβο, όχι πως το είπα σπουδαία αλλά καλύτερα από ότι θα μπορούσε αυτός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2018 Administrator Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2018 Θα πάω σε δάσκαλο yameth. Το θέμα του περισσότερο τραγουδιστά και λιγότερο ομιλητικά λες να λύνεται με φωναχτή φωνή μια οκτάβα πιο ψηλά; Ξεκίνα απο αυτό. Αν δεν γίνεται, άλλαξε τόνο στο κομμάτι. Υ.Γ. Δεν είμαι ειδικός. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2018 φίλε, μου είσαι πολύ συμπαθής φυσιογνωμικά, γι αυτό θα πώ μια γνώμη απλά σύμφωνα με αυτά που ξέρω από μουσική και όσο έχω ασχοληθεί με τραγουδιστές/τραγουδίστριες και ........ ως τραγουδιστής για πλάκα. όλοι και όλες έχουμε ένα μουσικό εύρος στη φωνή από τη φύση μας. Επειδή προφανώς είσαι βαρύτονος και αν και δεν τραγουδάς τόσο, μου δείχνεις πως αντιλαμβάνεσαι τις νότες, δηλαδή ακούς καλά, για να εξασκηθείς θα πρέπει να επιλέξεις αντίστοιχα κομμάτια ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, που τα τραγουδούν βαρύτονοι στους αντίστοιχους original τονους. Μπορεί να μην σου αρέσουν τόσο, αλλά θα τα ακούσεις, θα τα μάθεις, θα γράψεις το αποτέλεσμα σου κλπ κλπ. Το καλύτερο είναι να πάς σε κάποιον δάσκαλο να σε καθοδηγήσει, ή κάποιον που ξέρει να σε παρακολουθεί αν δεν θελεις να δαπανήσεις χρήματα. Με αυτά τα κομμάτια που επιλέγεις, αφ ενος μεν αν ρίχνεις μια και οκτάβα για να τα πείς απο τον αυθεντικό τους τόνο, θα έχεις τέτοια αποτελέσματα, ακόμα και αν δεν τα "απαγγέλεις" και καταφέρεις να τα ¨τραγουδίσεις" θα έχεις ενα ψόφιο και πλήρως αδιάφορο αποτέλεσμα. Ενώ αν επιλέξεις κατάλληλα για τη φωνή σου, αλλά και για το επίπεδό σου, κομματια και εξασκηθείς, ακόμα και μόνος σου πιστεύω θα καταφέρεις καλύτερα πράγματα. first learn stand, then learn flying που έλεγε και ο Μιγιάγκι στον Ντάνιελ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2018 Χαχαχαχαχ ο Μιγιαγκι!! Και κάτι άλλο, "first Learn, then remove the "L". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2018 Χαχαχαχαχ ο Μιγιαγκι!! Και κάτι άλλο, "first Learn, then remove the "L". ακριβώς αυτό. earn your learning by trying the right way. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2018 Ηχητικό tweet, πατάω καθόλου καλά; Θα το πω και όλο, όπως λες Κώστα, τραγούδια που να μου ταιριάζουν παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν ξερω αν σου αρεσει αλλα γιατι δε δοκιμαζεις κανενα Chris Rea. Noμιζω θα σου ταιριαξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2018 Ολους τους Rea με την σειρα ναι χαχαχα!! Μετραει πολυ και αυτος, μου αρεσει ειδικα το Driving home for Christmas. Αν ειναι θα το πω αυτες τις μερες γιατι οδηγαω ποδηλατο και το αισθημα ειναι Βλαδιβοστοκ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2018 give it all or nothing φουλ ενταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση