cos_dr Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2018 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2018 Απόψεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2018 Administrator Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2018 Ωραίο chorus. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2018 Ηχητικό tweet, πατάω καθόλου καλά; Θα το πω και όλο, όπως λες Κώστα, τραγούδια που να μου ταιριάζουν παραπάνω. Καλα πατας,η ΠΡΟΦΟΡΑ ειναι λιγο ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΙΚΗ αλλα φανταζομαι οταν γινεις επαγγελματιας θα τραγουδας ΜΟΝΟ ελληνικα σε μεγαλες πιστες οποτε δεν εχεις προβλημα. Δοκιμασε να πεις και αυτο,ευκολακι για βαρυτονους www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2018 Απόψεις; βάλε και λίγη uhu στις σόλες σου ;) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2018 Αντιδράσεις από average Joes μουσικούς και μη: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2018 Αντιδράσεις από average Joes μουσικούς και μη: Κιθάρα μ αρέσεις, στο προσωπο μου είσαι πολύ συμπαθείς, το έχω δηλώσει, 3-4 μήνες γυμναστήριο, πρόγραμμα μυικής ανάπτυξης και απώλειας λίπους και με την κιθάρα μαζί τα έχεις τα γκομενάκια να λιώνουν. Σε αναλαμβάνω εγώ, θα σε κάνω τούμπανο. Χενρι Κάβιλ θα σε κάνω!!! Ασε το τραγούδι και πιάσε τα βάρη. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2018 Τώρα που τελείωσε αυτός ως Σούπερμαν, to give it a shot? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2018 Αφιερωμένο στους αδερφούς μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2018 Και ένα γιά να τιμήσω το όνομα μου. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση