fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 Νοσταλγός του ροκ εν ρολ. Λάθος. Νοσταλγός του freestyle rock. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξερω τι με στεναχωρει περισσοτερο, το οτι συμφωνησαν πολλοι με αυτο που εγραψα ή οτι νομιζαν πως ημουν σοβαρος :'( :'( Μια προσπαθεια καναμε να γινει ενας τζερτζελες, αλλα τιποτε :( :( Ολοι ξερουν οτι οι Stones ειναι το καλυτερο rock συγκροτημα... I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξερω τι με στεναχωρει περισσοτερο, το οτι συμφωνησαν πολλοι με αυτο που εγραψα ή οτι νομιζαν πως ημουν σοβαρος :'( :'( Μια προσπαθεια καναμε να γινει ενας τζερτζελες, αλλα τιποτε :( :( Ολοι ξερουν οτι οι Stones ειναι το καλυτερο rock συγκροτημα... >:D >:D >:D >:D Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 Τουλάχιστον αυτοί ( Οι Accept) παίζαν ΟΛΟΙ ζωντανά, Όχι σαν κάτι άλλους που επίσης έχουν λύσει τα μεταφορικά και παίζαν playback-ing track . ;) Υποθέτω μιλάμε και οι δυο για το Wacken . δεν έχω άποψη ούτε ξέρω σε τι αναφέρεσαι Accept φέτος σε Wacken ήταν ονείρωξη , ένα έπος και τεράστιο respect για όλη την πορεία τους και το απίστευτο επίτευγμα να έχουν 4/4 δισκάρες μετά το "reunion" "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξερω τι με στεναχωρει περισσοτερο, το οτι συμφωνησαν πολλοι με αυτο που εγραψα ή οτι νομιζαν πως ημουν σοβαρος Δηλαδή .... δεν είσαι σοβαρός? :o Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 δεν έχω άποψη ούτε ξέρω σε τι αναφέρεσαι Accept φέτος σε Wacken ήταν ονείρωξη , ένα έπος και τεράστιο respect για όλη την πορεία τους και το απίστευτο επίτευγμα να έχουν 4/4 δισκάρες μετά το "reunion" Σαφέστατα οι Accept όπως και οι Stones το αξίζουν το μεροκάματο. Στους Megadeth πήγαινε η συσφορία μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 Σαφέστατα οι Accept όπως και οι Stones το αξίζουν το μεροκάματο. Στους Megadeth πήγαινε η συσφορία μου. Ωχ , βαρύ γιατί τους γουστάρω πολύ Φέτος ή παλιότερα ;;; ( 2015 , 2016 κλπ ) Θέλω να τσεκάρω αλλά θα συγχυστώ μάλλον ;D "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση