RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2017 Clarallel When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μου θύμισε τον Λου,Μου και Φου που έφυγαν από Ιαπωνία για καριέρα στην Αμερική. Ο ένας έγινε πλούσιος με το όνομα Λακ. Ο δεύτερος κι αυτός ως Μακ όμως. Ο 3ος...γύρισε πίσω στην Ιαπωνία. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Tzinieris Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα, η λογική αυτής της ανάρτησης, μου θύμισε το UPIC του Ιάννη Ξενάκη. Αυτό ήταν ένα υπολογιστικό σύστημα του που είχε αναπτυχθεί τη δεκαετία του 1970 και αφού "διάβαζε" διαγράμματα-ζωγραφιές, μετά τις "μετέφραζε" σε ήχο λαμβάνοντας υπόψη κάποιες παραμέτρους. Να ένα δείγμα (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΧΑΜΗΛΑ Ο ΗΧΟΣ! ΠΙΘΑΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ!) : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2017 Ο Ξενάκης γεννήθηκε πολύ νωρίς. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Tzinieris Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2017 Όλοι αυτοί οι "Πειραματικοί Συνθέτες" : π.χ. Βαρέζε, Ξενάκης, Στοκχάουζεν, Κέιτζ, Κάουελ, Χρήστου και πολλοί-πολλοί άλλοι... λειτουργούσαν πάντοτε με την τεχνολογία της εποχής, προσπαθώντας να την "τραβήξουν μπροστά" για τη δημιουργία νέων ήχων, ηχητικών συνδυασμών αλλά και αλληλεπίδραση ακροατή-εκτελεστή-συνθέτη... Όλοι, εκτός του Βαρέζε, πρόλαβαν λίγο-πολύ την εποχή της Πληροφορικής αλλά όχι και την πρόσφατη έκρηξη του διαδικτύου... Πολύ δύσκολο να ξέρεις τι θα είχαν κάνει σε κάποια άλλη εποχή από αυτήν που έδρασαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση