Χριστοφορος113 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2017 Παιδια μπορει καποιος να προτεινει ενα ηλεκτρονικο πιανο για παιδι 17 χρονων που θα ειναι το πρωτο του. Κατι σε σχετικα καλη τιμη αλλα και καλη ποιοτητα. Αφου το μαθει αυτο μπορουμε να παμε και σε κατι πιο ακριβο. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χριστοφορος113 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2017 Με ποια κρητηρια αποφασιζει καποιος την τιμη του ψηφιακου πιανο που θα αγορασει; Μπορει να με βοηθησει καποιος σχετικα με το ποσα να δωσω οταν το θελω καθαρα για ερασσιτεχνικη χρηση και απλα μου αρεσει να παιζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktrologos Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2017 Λογω τεχνολογιας-εξελιξης-τυποποιησης, ακομη και τα πιο φθηνα επώνυμα ειναι τιμια τοσο για ερασιτεχνικη οσο υπο προϋποθεσεις και για επαγγελματικη χρηση. Π.χ. Kawai ES110, Roland FP30, Yamaha P115 και Casio PX160, δηλαδη απο 550€ εως καπου στα 700. Τα παραπανω σαν σειρα ειναι περιπου η δικη μου προτιμηση, αλλα θα πρεπει να τα δοκιμασεις για να σχηματισεις προσωπικη αποψη, ειναι πολυ υποκειμενικο το οργανο. Πιο οικονομικα το μονο που θα προτεινα ειναι το Yamaha P45, αλλα και αυτο με μια επιφυλαξη στον ηχο-δυνατοτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spyros70 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2017 Παιδια μπορει καποιος να προτεινει ενα ηλεκτρονικο πιανο για παιδι 17 χρονων που θα ειναι το πρωτο του. Κατι σε σχετικα καλη τιμη αλλα και καλη ποιοτητα. Αφου το μαθει αυτο μπορουμε να παμε και σε κατι πιο ακριβο. Ευχαριστω. νομιζω αυτη τη στιγμη οτι καλυτερο σε σχεση ποιοτητα-τιμη https://www.thomann.de/gr/casio_px_160_bk_privia.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2017 Διάβασε και εδώ https://www.noiz.gr/index.php?PHPSESSID=2734c542bdbc3ed80b0704cc2b30cb06&topic=212458.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stanley King Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ έχω το Casio PX 860.Απόλυτα ικανοποιημένος.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ έχω το Casio PX 860.Απόλυτα ικανοποιημένος.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Εγώ έχω το παλιο PX110 αλλά το αγαπώ τρελά. +2002 λοιπόν! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση