dimsonic Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2017 οχι.... Ich bin kein Schlagzeugspieler (μια λεξη ;D) (αν και κατι ψιλοπαιζω, για να λεμε και του στραβου το δικιο ενα μεροκαμματακι ανετα το κανω ως ντραμμερ ;D ;D ;D...εχω και μια Ludwig του 60.... :-* ) σε κανα πανηγύρι :P (οι λούντβιχ εκεί είναι γερό χαρτί...) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2017 σε κανα πανηγύρι :P (οι λούντβιχ εκεί είναι γερό χαρτί...) Μπα,Meazzi (τα χρονια πριν την αφθονια του σοσιαλισμου) και ΤΑΜΑ (οτι φτηνοτερο υπαρχει φυσικα) (τα χρονια της κονομας) & κΣερο πΣωμι φιλοους ...σιγα μη παρει Ludwig ο τζαζμπαντιστας ... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2017 κι όμως στην πρώτη μου εμφάνιση (197... δε λέω παρακάτω) είχαμε λούντβιχ τζαμπανίστα, που τη δάνεισε στον ανηψιό του.... και κάθονταν πίσω απ την κουρτίνα να την μαζέψει μετά... ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GiorgosVolos Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2017 Αυτό που λέει γύρω στο 8:30 για τα steel saddles ότι ταιριάζουν καλύτερα στις πιο βαριές τέλε SF το έχεις παρατηρήσει ? Γιατί έχω στα σκαριά μια παουλόνια τέλε και το σκέφτομαι :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2017 Εγω προτιμώ πάντα steel saddles,brass βάζω μόνο σε πολύ πρίμες τελε (συνηθως οσο πιο βαρια ειναι τοσο πιο πριμα ειναι ) και μόνο στις D,G,B,E χορδές,στις Ε,Α πάντα steel η aluminum. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2017 βάζω μόνο σε πολύ πρίμες τελε (συνηθως οσο πιο βαρια ειναι τοσο πιο πριμα ειναι ) μα , στην ηλεκτρική κιθάρα μετράνε ...... ;D ;D ;D "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
strawhats7 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2017 Από Αγγλία έρχεται ελαφρώς φθηνότερα.... http://www.peachguitars.com/guitars/electric-guitars/fender-brad-paisley-road-worn-tele.htm την πάτησα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2017 1100+ ευρα για μεξικανα? ΟΚ,κρατηστε μου δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2017 1100+ ευρα για μεξικανα? ΟΚ,κρατηστε μου δυο. Τσάμπα πράμα (για επώνυμη ελληνίδα σήμερα πλερώνεις 10+ χήνες)., Καλές είναι αυτές οι δύο? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2017 Τσάμπα πράμα (για επώνυμη ελληνίδα σήμερα πλερώνεις 10+ χήνες)., Πολλά λες, έχεις μείνει πίσω. Ανάλογα το όνομα, μπορεί να ξεκινάει από μια Squier Strat standard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση