dimsonic Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2017 RIP, John Abercrombie | Ottawa Citizen μου τα αναποδογύρισε όλα εκεί γυρω στο 1978.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2017 RIP >:( Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2017 Τι? Δεν είναι δυνατόν, μόλις προχθές σκεφτόμουν ότι θα ακούσω άσχημα νέα γι' αυτόν! Όχι ρε διάολε, σκατά έφαγα? Άλλος ένας από τους μεγαλύτερους ήρωές μου έφυγε. Μοναδικός στην αισθητική, το φραζάρισμα, τον ήχο. Μοναδική χρήση των χρόνων στους αυτοσχεδιασμούς του. Τι να γράψω .... Πόσο λυπάμαι ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2017 μου τα αναποδογύρισε όλα εκεί γυρω στο 1978.... Και για μένα κάτι παρόμοιο, μεγάλη επιρροή αρχές 80 Τον είχα δει στο Φακανά οταν είχε έρθει Ελλάδα πριν λίγα χρόνια,απίστευτος ακόμα, είχα κι ένα δίσκο μαζί το Gateway μου τον υπέγραψε... TIMELESS :'( Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2017 Αντίο John, θα τα πούμε σύντομα. :'( Αυτό το έπαιξα στην συνάντηση της Κυριακής κι ας μην το ακούσατε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2017 Αντίο John, θα τα πούμε σύντομα. :'( Αυτό το έπαιξα στην συνάντηση της Κυριακής κι ας μην το ακούσατε. Έχεις δίκιο ρε φίλε κάτι άκουσα κάποια στιγμή αλλά δεν έδωσα σημασία ??? Η έκφραση θα τα πούμε σύντομα ελπίζω να ειναι σχήματα λόγου αγαπητέ φίλε Στράτο Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση