X-minor Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2017 Μόνο εμένα δεν μου φαίνεται αστείο όλο αυτό με τις γουρουνοπούλες, τα χύμα κρασια και τα κλαρίνα? Καλός ο χαβαλές αλλά όλο αυτό δεν έχει καμία σχέση με την παράδοση, είναι απλό γυφταριό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas_six Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2017 Πρωτόγονες καταστάσεις.... Yamaha Motif XS6/Kurzweil PC3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2017 Μνημονια μεχρι να χορεψουν οι αγγελαδες μπαλλετο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2017 Γατακια....ε γατακια ;D :'( Κατά τα άλλα το video αυτό θα μπορούσε να είναι η ιστορία της μεταπολιτευτικής Ελλάδος σε 2min και 40sec... ;D (Μετά βέβαια το γύρισε απότομα σε... deathpacito metal ο schauble... ;D) "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2017 Μόνο εμένα δεν μου φαίνεται αστείο όλο αυτό με τις γουρουνοπούλες, τα χύμα κρασια και τα κλαρίνα? Καλός ο χαβαλές αλλά όλο αυτό δεν έχει καμία σχέση με την παράδοση, είναι απλό γυφταριό. This is the least of our problems. Αν αυτό είναι το low point μας στη διασκέδαση, προτιμώ αυτό το σκηνικό, από το binge drinking της κεντροδυτικοβόρειας Ευρώπης κάθε Παρασκευή βράδυ και τα επακόλουθα παρατράγουδα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2017 Τι σχέση έχει το τι κάνουν κάποιοι άλλοι με το πόσο χάλια είναι αυτό με τα κλαρίνοντεσπασίτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2017 Τι σχέση έχει το τι κάνουν κάποιοι άλλοι με το πόσο χάλια είναι αυτό με τα κλαρίνοντεσπασίτα? Μα παντα το τι κανουν οι ΑΛΛΟΙ χρησιμοποιουμε για να δικαιολογησουμε τα χαλια μας τα μαυρα.... Μαιρουλα:"Κοιτα ρε Μητσο την εχεις πολυ μικρη και δεν καταλαβαινω τιποτα,εχω να ερθω σε οργασμο απο την ημερα που σε γνωρισα,ασε που εχεις πατσες και κρεμονται και τα προγουλια σου" Μητσος: "Καλυτερα εγω παρα ο Ματζαφλαρα Μακρυψωλουντο Ειμαιφετες απο την Νιγηρια που ειχες πριν και δεν ηξερε να μαγειρευει γεμιστα με κιμα" ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2017 Γατακια....ε γατακια Γατάκια εμείς ... ... νοσοκομείο οι άλλοι. 8) Μεσσηνία: Η γουρ(ου)νοπούλα έστειλε 20 άτομα στο νοσοκομείο! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2017 Τι σχέση έχει το τι κάνουν κάποιοι άλλοι με το πόσο χάλια είναι αυτό με τα κλαρίνοντεσπασίτα? Είναι ο χαμηλότερος κοινός παρονομαστής. Οκ είναι χάλια. Είναι το low point μας. Αλλά πώς μαθαίνεις πόσο low είναι το point σου; Το συγκρίνεις. Ακόμη και στη φράση σου - εκ παραδρομής - αναζητάς τη σύγκριση: "πόσο χάλια είναι αυτό με τα κλαρίνοντεσπασίτα?" Και σου λέω: Τόσο χάλια. Όλα είναι θέμα σύγκρισης. Αλλιώς πώς θα ήξερες ότι αυτό είναι χάλια; Και μη μου πεις με την αισθητική σου, γιατί η αισθητική σου είναι το κατ'εξοχήν αποτέλεσμα καθημερινών συγκρίσεων. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση