RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Tι να τα κάνεις τα φυχία φίλως το θέμα είναι να γίνεις ΑΝΘΡΩΠΟΣ όχι να κοροιδεύεις τον άλλο που επειδή του τα έφερε η ζωή έτσι μπερδεύει το τσιρότο με το Χαζοπλάστ. ;D Τι; Δεν είναι το ίδιο;;;; :o :o When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Τι; Δεν είναι το ίδιο;;;; :o :o κοιτα ειναι οπως το "ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ" και "οικονομολογος υπουργος οικονομικων" ενα πραμα ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 cos_dr τον εχεις τον Λεβεντη, μη μασας μεγαλε!! Καπου διαβασα λεει αυτος κυκλοφορει μονο με το βρακι στο σπιτι. Εσυ με την μοναδικη λαμψη ειμαι σιγουρος εισαι αβρακος ωστε να λαμποκοπαει ο τοπος! Να'τος, να'τος ο πρωθυπουργος!!! Καλά. Κοροιδεψτε με. Εγώ θα απαντήσω με τα έργα μου. Πολύ παραπάνω θα πάρω από όσο λέει ο Superfunk. Τον περιμένω στα debate. Χαχαχαχαχα Πραγματικά τι υπέροχος πρωθυπουργός που θα είμαι. Έτσι πρέπει να είναι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος. Έξυπνος, ταλαντούχος και όμορφος. Σαν ΕΜΕΝΑ!!!!! Αντε καλό βράδυ. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 μπερδεύει το τσιρότο με το Χαζοπλάστ. ;D Δηλαδή το σελοτέιπ και η μονωτική είναι άλλο πράγμα από το χανζαπλάστ? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Δηλαδή το σελοτέιπ και η μονωτική είναι άλλο πράγμα από το χανζαπλάστ? Είναι άλλο πράγμα αλλά άμα ο άλλος θέλει να βάλει σελοτέιπ στα καλώδια και μονωτική στο δάχτυλο επειδή έτσι λέει η δική του αλήθεια ποιος είμαι εγώ να του πω ότι κάνει λακαμίες? Κανένας ελιτιστής ή κανένας νοσταλγός του ολοκληρωτισμού? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Είναι άλλο πράγμα αλλά άμα ο άλλος θέλει να βάλει σελοτέιπ στα καλώδια και μονωτική στο δάχτυλο επειδή έτσι λέει η δική του αλήθεια ποιος είμαι εγώ να του πω ότι κάνει λακαμίες? Κανένας ελιτιστής ή κανένας νοσταλγός του ολοκληρωτισμού? ;D Πες μας και για το τσιρότο δάσκαλε. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Το τσιροτο παιδι μου είναι γερμανικια εφημερίδα που περνάει τη προπαγάνδα του Σοηπλε._ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Παντως αυτο απο το ντεσπασιτο ειναι καλυτερο ;D και αυτο επισης ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση